- Mel C vil bli mamma

Mel C lar seg inspirere av sine tidligere band-venninner.

MAMMA-SPICE?: Kanskje vil vi snart få se enda en baby-spice. Mel Cs høyeste ønske er nemlig å få barn! Foto: All Over Press
MAMMA-SPICE?: Kanskje vil vi snart få se enda en baby-spice. Mel Cs høyeste ønske er nemlig å få barn! Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vil ha barn!


SEHER.NO: Etter å ha vært sammen med kjæresten Tom Starr i fem år, er Melanie Chisholm (33) klar for å roe seg ned og starte en familie.


En venninne av den tidligere Sporty Spice forteller til den britiske avisen The Sun at Mel Cs høyeste ønske er å få barn..


- Hun var helt oppe i skyene da hun fortalte meg at hun veldig gjerne vil bli mamma en dag, sier venninnen.


Og kanskje har Mel C latt seg inspirere av sine kryddervenninner. Alle de andre jentene har nemlig mer eller mindre startet en familie. Mel B, Victoria Beckham og Geri Halliwell har alle fått barn, og Emma Bunton er gravid.


- Det ser ut til at alle har det så bra for tiden. Man kan virkelig se at Geri og Emma nyter tiden som mamma og gravid. Geri har virkelig roet seg ned, og jeg vet at Emma kommer til å bli en fantastisk mamma, skal Mel C ha fortalt til venninnen.


Men vennskapet til tross, så ville ikke Mel C fortelle noe om et eventuelt bryllup.


- Da jeg spurte henne om Tom hadde fridd, rynket hun litt på nesen og smilte "Han er den eneste ene for meg", avslører venninnen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer