GJENFORENT: Ved juletider holder Spice Girls sin første konsert på ni år! Foto: AP
GJENFORENT: Ved juletider holder Spice Girls sin første konsert på ni år! Foto: APVis mer

Mel C frykter barnløshet

Krydderjenta Mel C frykter at hennes usunne livsstil kan ha ødelagt sjansene hennes for å bli gravid.

SEHER.NO: Hun er den eneste av jentene i Spice Girls som ikke har fått barn. Nå frykter "Sporty Spice", Melanie Chisholm (33) at hun aldri kan bli gravid.


Den tidligere krydderjenta forteller i et åpenhjertig intervju med The Sun, at hennes desperasjon etter å være tynn og sporty, hennes usunne dietter og farlige treningsopplegg kan ha ødelagt sjansene hennes for å få en liten baby.


- Jeg var undervektig og imaget mitt var usunt. Det var mange barn som så opp til meg, og jeg vil gjerne rette opp skadene jeg kan ha forårsaket.


- Jeg ble så tynn da jeg ikke spiste, jeg hadde ikke mensen og hele kroppen var ødelagt. Jeg kan ha fått permanente skader, innrømmer hun.


Og på spørsmålet om hun frykter at hun ikke kan bli mamma, svarer hun:


- Jeg håper jeg forsatt har en mulighet.


Til tross for at Mel C var medlemmer av en av verdens mest populære popgrupper, avslører hun at hun slet med å takle presset som kom med det å være superstjerne.


Ifølge The Sun slet hun med spiseforstyrrelser, gikk ned flere klesstørrelser og slet med depresjoner. Alt dette bare fordi hun prøvde å leve opp til sitt image som "Sporty Spice".


- Jeg dro til treningsstudio og trente konstant. Jeg spiste ikke normalt. Jeg ville bli så perfekt som overhodet mulig, selv om jeg vet at det er umulig, og dette gjorde meg veldig syk, sier Melanie, som snart legger ut på en turné med sine venninner i Spice Girls.


I dag har Mel C lagt på seg noen kilo og er lykkelig med kjæresten Thomas Starr (37). Hun innrømmer også at hun trives i medie-skyggen av sin tidligere kollega Victoria Beckham.


- Jeg er veldig fornøyd med situasjonen min om dagen, men jeg vil veldig gjerne bli mamma, og jeg har lyst på mange barn.


- Jeg er 33 år, så min biologiske klokke tikker nå, sier hun.