Melanie Chisholm «Sporty Spice»:

Mel C åpner opp om alvorlig Spice Girls-fortid

- Det var en helt vill periode av livet mitt.

90-TALLSHELTER: Fra venstre: Melanie Brown (Mel B), Melanie Chisholm (Mel C), Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix
90-TALLSHELTER: Fra venstre: Melanie Brown (Mel B), Melanie Chisholm (Mel C), Geri Halliwell, Emma Bunton og Victoria Beckham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 1996 toppet Spice Girls hitlistene verden over med låten «Wannabe».

Jentegruppa, bestående av Melanie Chisholm «Sporty Spice» (42) Melanie Brown «Scary Spice» (41), Emma Bunton «Baby Spice» (40), Geri Halliwell «Ginger Spice» (44) og Victoria Beckham «Posh Spice» (42), var en av 90-tallets mest populære band.

Nå avslører imidlertid Mel C at ikke alt var like rosenrødt som det kanskje fremsto.

- Jeg ble med i Spice Girls da jeg var 20 år, og det var en helt vill periode av livet mitt. Jeg utviklet spiseforstyrrelser, sier Chisholm til BBC, ifølge Contact Music.

NYTT ALBUM: Mel C, som ble sett som den som brakte musikalsk troverdighet til Spice Girls, er i disse dager ute med nytt album, der hun også tar et oppgjør med fortida. Foto: NTB Scanpix
NYTT ALBUM: Mel C, som ble sett som den som brakte musikalsk troverdighet til Spice Girls, er i disse dager ute med nytt album, der hun også tar et oppgjør med fortida. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Veldig selvbevisst

Det er bare kort tid siden 42-åringen åpnet opp om den vonde fortida, og i et intervju med Event magazine i september, forklarte Chisholm at hun også slet med depresjon under bandets storhetstid.

- Jeg var konstant i rampelyset, og ble fotografert hele tiden. Det førte til at jeg ble veldig selvbevisst i forhold til egen kropp, sier hun til BBC.

Mel C forklarer videre at hun lenge levde i en slags fornektelse, men at ønsket om å bli frisk alltid var til stede. Selv fant hun mye hjelp i interessen for trening og idrett.

- Jeg elsker å trene, samt å utfordre meg selv. Man må naturligvis passe på at man har et sunt forhold til kosthold, men jeg elsker for eksempel å lage mat nå.

- Følte meg mobbet

De siste åra har artisten jobbet med sitt nylig utgitte album, som blant annet drar referanser til tilværelsen på 90-tallet.

Blant annet synger hun om den vanskelige tiden i låten «Version of Me», der 42-åringen også hevder at hun ble mobbet av de andre jentene i bandet.

ENORM SUKSESS: Spice Girls blir fremdeles ansett som verdens mest suksessfulle jentegrupper. De ble oppløst i 2001. Foto: Scanpix
ENORM SUKSESS: Spice Girls blir fremdeles ansett som verdens mest suksessfulle jentegrupper. De ble oppløst i 2001. Foto: Scanpix Vis mer

- Den handler om å være i en situasjon som en ung voksen da jeg følte meg mobbet, og hvordan det påvirket meg og formet meg, fortalte hun til Attitude magazine forrige måned.

På spørsmål om dette skjedde mens hun var del av Spice Girls, svarte hun følgende:

- Jeg kommer ikke til å nevne navn, men ja. Vi har tatt det opp og de er klar over hva de har gjort. De har sagt unnskyld.

I dag er Mel C, som ble sett som den som brakte musikalsk troverdighet til gruppa, tryggere på seg selv og tar ikke ting innover seg på samme måte lenger.

- Jeg er eldre nå og er mye mer selvsikker. Jeg tar ikke imot dritt. Men da jeg var yngre lot jeg folk tråkke på meg. Gjort er gjort, men jeg skulle ønske jeg var litt sterkere den gang.

LES OGSÅ: Ben Affleck skryter uhemmet av eks-kona

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer