Mel Bs ektemann: - Forholdet er over

Men noen timer seinere kom de sammen på Emmy-utdelingen...

OVERDREV PROBLEMET?: Samme dag som Sunday Mirror kom med uttalelsene til Stephan Belafonte om at forholdet hans til Mel B er over, kom de to sammen på Emmy-utdelingen i Los Angeles.  Foto: Stella Pictures
OVERDREV PROBLEMET?: Samme dag som Sunday Mirror kom med uttalelsene til Stephan Belafonte om at forholdet hans til Mel B er over, kom de to sammen på Emmy-utdelingen i Los Angeles. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Søndagsavisen Daily Mirror gjenga i helga en svært følelsesladet telefonsamtale med Mel Bs ektemann Stephen Belafonte (35), der han insisterer på at hans forhold med Scary-Spice er over.

- Det er over. Mel kommer tilbake til Storbritannia snart, men jeg kommer ikke med henne, uttalte Belafonte til avisen.

- Vi har hatt problemer den siste tiden. Jeg vet ikke hva som skjer, sa Belafonte.

Avisen skrev også at filmprodusenten skal ha vært i møte med advokater i Los Angeles i forbindelse med skilsmissen. 

Uttalelsene fra ektemannen kommer svært overraskende, i og med at de to for bare noen dager siden ble sett kyssende under en lunsj. Og overraskelsen blir ikke mindre av at ekteparet dukket opp sammen på nattens Emmy-utdeling i Los Angeles.

Se vår gigantiske bildespesial fra Emmy-utdelingen her.

Nå hevder venner av Mel B at uttalelsene fra Belafonte er sterkt overdrevet.

- Stephen kan være en dramaqueen. Det har vært mange krangler, ofte mens har drukket. Men de vil forsøke å redde forholdet, sier venner nær paret til The Sun.

De gir programmet «The Mel B Project», der de to følges tett, skylden for at forholdet er satt under press.

Paret giftet seg i 2007, bare seks måneder etter Mel Bs brudd med Eddie Murphy, som er far til hennes tre år gamle datter Angel.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er resultatet av 2400 sit-ups i uka