<strong>TRAVEL MAMMA:</strong> Trebarnsmoren har den siste tiden vært dommer i australske «X Factor». Hun tok seg likevel tid til en festaften sammen med datteren. Foto: All Over Press
TRAVEL MAMMA: Trebarnsmoren har den siste tiden vært dommer i australske «X Factor». Hun tok seg likevel tid til en festaften sammen med datteren. Foto: All Over Press Vis mer

Mel B tilbake i toppform

«Spice Girls»-stjernen oser av glamour - bare fire uker etter fødselen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det tidligere Spice Girls-medlemmet Melanie Brown (36) har ikke ligget på latsiden etter at hun fødte sin tredje datter, Madison Brown Belafonte for én måned siden.

Da stjernen, sammen med datteren Angel (4), troppet opp på Nickelodeon Kid's Choice Awards i Sydney denne uken, var det lite som minnet om nybakt mamma.

36-åringen struttet av glamour på den røde løperen iført en kroppsnær, sjokkrosa minikjole, komplimentert med et par skyhøye hæler fra Christian Laboutin.
   
Trebarnsmoren har tatt fatt på et ambisiøst treningsregime og løper nå over åtte kilometer per økt.

- Kom igjen folkens, la oss bli kvitt dette fettet! skriver den spreke mammaen på sin Twitter-konto.

Mel B har til sammen tre barn, Phoenix Chi (12), Angel Iris (4) og lille Madison (1 måned). Alle døtrene har forskjellige fedre, men stjernen er hellig overbevist om at hun endelig har funnet kjærligheten med sin nåværende ektemann, Stephen Belafonte (36).

- Denne gangen føles alt riktig, sier Mel fornøyd til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ungen skal ut denne uken, uansett!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer