Melanie Brown:

Mel B saksøkt av sin egen barnevakt

Barnevakten hevder hun ble forført av Mel B med alkohol da hun var 18 år.

SAKSØKT: Den tidligere Spice Girls-stjernen, Melanie Brown, har blitt saksøkt av sin egen barnevakt, Lorraine Gilles. Foto: NTB Scanpix
SAKSØKT: Den tidligere Spice Girls-stjernen, Melanie Brown, har blitt saksøkt av sin egen barnevakt, Lorraine Gilles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den tidligere Spice Girls-stjernen Mel B (41) og hennes eksmann Stephen Belafonte (41) har skapt store overskrifter den siste tiden i forbindelse med den turbulente skilsmissen og de grove voldsanklagene mot Belafonte.

Tidligere denne månden saksøkte nemlig popstjernen sin tidligere ektemann for vold og trusler.

SAKSØKT AV BARNEVAKT: Barnevakten til Mel B, Lorraine Gilles har saksøkt Mel B for å forført henne med alkohol da hun var 18 år gammel. Foto: NTB Scanpix
SAKSØKT AV BARNEVAKT: Barnevakten til Mel B, Lorraine Gilles har saksøkt Mel B for å forført henne med alkohol da hun var 18 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå har imidlertid den verdenskjente popstjernen selv blitt saksøkt for ærekrenkelse - av sin tidligere barnevakt Lorraine Gilles.

Ifølge Daily Mail anklager barnevakten Mel B for å ha forført henne med alkohol da hun var 18 år gammel.

I søksmålet hevder Gilles at Mel B skal ha skildret henne som en «homewrecker» og «prostituert». I tillegg hevder Gilles at popstjerna skal ha gitt henne alkohol, for så å ha tatt henne med på gruppesex.

Det skriver TMZ.

Ble gravid

I flere år har Melanie Brown, som Mel B egentlig heter, og Stephen Belafonte angivelig hatt et åpent forhold hvor de ofte inviterte flere til å ha sex sammen med dem.

Deriblant barnevakten, Lorraine Gilles, som på et tidspunkt ble anklaget for å ha blitt gravid med Belafonte.

Mel B påsto nemlig at Belafonte, som var mannen hennes på dette tidspunktet, hadde hatt en affære med Gilles, der den tyske jenta ble gravid.

STERKE ANKLAGER: Mel B hevder i nye rettsdokumenter at det ti år lange ekteskapet med Stephen Belafonte var alt annet enn rosenrødt. Hun skal angivelig ha blitt slått og truet flere ganger. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix
STERKE ANKLAGER: Mel B hevder i nye rettsdokumenter at det ti år lange ekteskapet med Stephen Belafonte var alt annet enn rosenrødt. Hun skal angivelig ha blitt slått og truet flere ganger. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix Vis mer

Ifølge TMZ hevder barnevakten at det seksuelle forholdet mellom henne og paret varte i syv år, men avkrefter at det var Belafontes barn hun var blitt gravid med.

Nå har Gilles fremlagt bevis som hun håper vil motbevise Mel Bs anklager, skriver nettstedet.

Barnevakten forklarer i et rettsdokument at hun ikke kunne ha vært gravid med Belafontes barn, da de ikke hadde hatt samleie på flere måneder.

Angivelig skal popstjernen ha hjulpet barnevakten gjennom aborten hennes. Mel B skal angivelig ha blitt sjokkert da hun oppdaget at Belafonte hadde overført 300 000 dollar til Gilles for ekstra barnevakt-tjenester, selv om Mel B allerede hadde betalt for aborten.

- Han fortalte meg at han ville at hun skulle beholde babyen, og at alle skulle bo sammen, skal Mel B ha sagt, ifølge Daily Mail.

Avviser ufrivillig sexvideo

I overgrepsanklagelsene mot Belafonte, hvor Mel B hevder hun ble tvunget til å ha sex med ham og andre kvinner, kom det også frem at Belafonte hadde filmet disse møtene.

SAKSØKT EKSMANNEN: Mel B på vei ut fra politihuset i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
SAKSØKT EKSMANNEN: Mel B på vei ut fra politihuset i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I rettsdokumentene står det at han skal ha brukt opptakene som en måte å true henne på.

Mel B anklaget både Gilles og Belafonte for utpressing, da eksmannen angivelig skal ha truet popstjernen med å frigjøre sexfilmene, etter at barnevakten ble sagt opp.

Ifølge Daily Mail står det skrevet i rettsdokumentet at Gilles innrømmet å ha tilgang på videoene, og at hun skal ha sagt at hun ville gi dem til en 41 år gammel filmprodusent.

Det avviser imidlertid barnevakten, Lorraine Gilles.

Ifølge Gilles skal det nemlig ha vært Mel B selv som ville gjøre opptakene, noe popstjernen benekter, skriver nettsiden.

Møttes mens Mel B var gravid

Melanie Brown og Stephen Belafonte giftet seg i Las Vegas i 2007, etter å ha vært kjærester i knappe fem måneder. Da var allerede Mel B gravid med datteren Angel Iris (9), som hun har sammen med Eddie Murphy (56).

Mel B hevder i rettsdokumentene, ifølge Page Six, at hun falt pladask for Belafonte - men at hun i ettertid tror forelskelsen var en form for innbilning:

- På det tidspunktet var jeg sårbar. Jeg skulle føde som alenemor, selvtilliten min var veldig lav og hormonene mine var ute av balanse på grunn av graviditeten.

KONTROLLERT AV MANNEN?: Mel B hevder at Stephen har utsatt henne for fysisk og psykisk mishandling over mange år. Her er de avbildet i West Hollywood høsten 2016. Foto: Splash News/ NTB scanpix
KONTROLLERT AV MANNEN?: Mel B hevder at Stephen har utsatt henne for fysisk og psykisk mishandling over mange år. Her er de avbildet i West Hollywood høsten 2016. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Ifølge popstjernen kom Belafonte plutselig inn i livet hennes «som en engel».

- Han fridde til meg etter veldig kort tid. I etterpåklokskapens lys tror jeg godheten hans egentlig var hans måte å manipulere meg til underkastelse på, hevder Brown videre i dokumentene, ifølge nettsiden.

Mel B og Stephen har datteren Madison (5) sammen. I tillegg har sangfuglen døtrene Phoenix (18) og Angel (9) fra to tidligere forhold, mens Stephen har datteren Giselle Belafonte (12) fra sitt første ekteskap.

I 2014 tok paret ut separasjon, etter syv år sammen. Senere samme år fant de imidlertid kjærligheten på ny.

Bekymret for barna

Selv har Belafonte tidligere gitt uttrykk for at han er sjokkert over anklagene, som inkluderer at han skal ha hatt et skytevåpen ulovlig i hjemmet deres i Los Angeles.

Tobarnsfaren er tidligere dømt for partnervold mot en annen kvinne, og kan derfor ikke ha skytevåpen.

- Jeg tror noen prøver å framstille meg som en fæl fyr. Dere så selvsagt at huset mitt ble ransaket og at ingen fant noen ting, påpeker han overfor kjendisnettstedet.

BRUDD: Mel og Stephen har nå gått fra hverandre. Her er de på et juleshow i 2015, sammen med døtrene Madison og Angel. Foto: Splash News, NTB scanpix
BRUDD: Mel og Stephen har nå gått fra hverandre. Her er de på et juleshow i 2015, sammen med døtrene Madison og Angel. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Til nettstedet TMZ uttrykte også 41-åringen bekymring for barna, og hevdet at han ikke har hørt noe til anklagene tidligere.

- Jeg er veldig, veldig urolig for hvordan dette kommer til å påvirke barna. Og for hvor dypt hun har sunket, sier han til TMZ.

- Stemmer med historier vi ofte hører

På nåværende tidspunkt er ingen av popstjernens anklager blitt bevist, og det er foreløpig ikke kjent om polititet vil innlede etterforskning.

Magasinet People har likevel forhørt seg med to eksperter på partnervold, som mener at Mel Bs påstander passer overens med historier de ofte hører.

- I forhold med partnervold prøver mishandleren å få og opprettholde makt og kontroll over ofrene. De trapper ofte opp oppførselen for å holde på den makten, sier Kelly Coyne, som er visepresident for organisasjonen Safe Horizons krisesentre.

Ruth Glenn, direktør i en landsomfattende organisasjon som jobber mot partnervold i USA, sier til People at volden ofte utløses når offeret oppnår en grad av suksess eller selvstendighet.

- Uansett om det er snakk om Mel B eller noen andre, så vil mishandlerens taktikk inkludere fysisk mishandling, å hindre offeret fra å gjøre ting vedkommende vil eller må gjøre, og å få dem til å ikke føle seg fra nok, sier Glenn.

LES OGSÅ: Dr. Phils private mareritt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer