- Mel B lesbisk i to år

Krydderjenta skal ha hatt et to år langt forhold til en lesbisk kvinne og hennes ni år yngre sexleketøy.

SPICE GIRLS: Posh, Sporty, Ginger, Baby og Scary anno 2007. Foto: All Over Press
SPICE GIRLS: Posh, Sporty, Ginger, Baby og Scary anno 2007. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Spice Girls-medlem Melanie Brown (32) hadde i to år et seksuelt forhold til to amerikanske kvinner, skriver flere medier søndag.

De to kvinnene snakker nå ut om forholdet ettersom de mener Scary Spice er i en skjør følelsesmessig tilstand.

Mel B skal ha etablert et lesbisk forhold til tobarnsmoren Christa Parker (35), etter å ha møtt henne i porten inn til skolen der hvor deres barn er elever, ifølge kjendisblogger Perez Hilton.

Christa skal i sin tur ha introdusert Mel B for sin venninne Elizabeth Rodriguez (26), en salgskvinne som beskrives som et ”sex-toy”. De tre skal ha kommet sammen for trekantsex mer eller mindre regelmessig.

Ifølge Christa skal forholdet mellom henne og Melanie Brown ha fått et seksuelt innhold i august 2005, mens Melanie datet en mann med tilknytning til filmindustrien.

- Jeg hadde hatt sex med en kvinne bare en gang tidligere, men Mel virket svært erfaren med kvinner. Hun er en fantastisk kysser, sier Christa, ifølge Perez Hilton.

De to så hverandre nesten daglig, og skal ha hatt sex minst to ganger i uken, ofte også med unge Elisabeth.

Mel skal ha datet menn hele tiden, og da hun ble sammen med Eddie Muphy i mai 2006 ble det også mindre samvær mellom kvinnene.

Christa har også tidligere fortalt media om sitt forhold til Mel B, og til og med berettet om planer om partnerskap. Ifølge tobarnsmoren er forholdet mellom de to i dag begrenset til ukentlige telefonsamtaler.

Nå er 35-åringen bekymret for krydderjenta, spesielt etter at hun, nærmest ut av det blå, giftet seg med filmprodusenten Stephen Belafonte for to månder siden,
 
- Mel er så sårbar. Jeg er veldig bekymret for henne. Jeg håper hun er lykkelig. Jeg vil bare ikke se henne såret, sier Christa Parker.

LES OGSÅ: Mannen dømt for andemord