Mel B i mystisk ulykke

Popstjernen måtte hasteopereres.

SKADET SEG STYGT: Spice Girls-medlem Melanie Brown (43) forteller på Instagram at hun har gjennomgått en tre timer lang operasjon. Årsaken forteller hun derimot lite om. Foto: NTB Scanpix
SKADET SEG STYGT: Spice Girls-medlem Melanie Brown (43) forteller på Instagram at hun har gjennomgått en tre timer lang operasjon. Årsaken forteller hun derimot lite om. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er på Instagram at Spice Girls-stjernen Melanie Brown (43), bedre kjent som Mel B, skriver at hun har tilbrakt det siste døgnet på sykehus.

Uten å nevne årsaken til det hun selv omtaler som en «hasteoperasjon», forteller 43-åringen at hun har brukket flere ribbein og pådratt seg skader i høyre hånd.

«Jeg har ligget på operasjonsbordet i tre timer. Takk til alle fantastiske sykepleiere og kirurger for behandling og ekspertise», skriver Brown til et bilde der hun er iført en svær, lilla fatle.

- Vondt

Selv om den britiske sangeren ikke nevner et ord om hva som har forårsaket skadene, er det grunn til å tro at hun er kraftig forslått.

«Det var vondt! Min høyre arm/hånd er sydd sammen, og jeg forsøker å holde meg i ro på grunn av de brukne ribbeina», skriver hun.

Mel B opplyser videre at hun blir nødt til avlyse en planlagt boksignering i New York. 43-åringen slapp selvbiografien «Brutally Honest» tidligere i år, der hun blant annet åpner seg om den turbulente og svært offentlige skilsmissen fra eksmannen Stephen Belafonte (43).

«Jeg er dessverre ikke helt i form, men lover å komme tilbake til dere på et senere tidspunkt», skriver hun.

Selv om den berømte 43-åringen holder kortene tett til brystet om årsaken til skadene, har det ikke hindret den kulørte delen av media fra å trekke konklusjoner.

Måtte ta alkotest

Skal vi tro The Sun har Mel B rett og slett vært uheldig og falt ned en trapp. Ulykken skal ha skjedd mens hun var på besøk hos en venninne, ifølge avisen.

- Hun mistet fotfestet og kuttet hånden på en glassramme, forteller en kilde til avisen.

I SINNE: Tidligere Spice Girls-stjerne Mel B. har vært dommer på TV-showet «America's got talent» i fem sesonger. Da meddommer Simon Cowell sa en vits på hennes bekostning, så hun rødt. Video: NBC/Fremantle Media via CNN Vis mer

Det skal ikke foreligge mistanker om at 43-åringen var påvirket av rusmidler da den påståtte ulykken skjedde. Skal vi tro The Sun har Mel B avgitt en ren blodprøve før operasjonen, og tabloidavisen viser til dokumentasjon som har lekket fra sykehuset.

Mel B har vært flere ganger vært åpen om rusproblemer, og fortalte senest i august om de personlige utfordringene tilknyttet den relativt ferske skilsmissen.

- De siste seks månedene har vært utrolig vanskelige for meg. Jeg har jobbet med å forfatte ei bok, og det har vært utrolig traumatisk å snakke åpent om et fysisk og psykisk ødeleggende forhold, samt å konfrontere så mange andre problemer i livet mitt, fortalte hun i et intervju med The Sun, og fortsatte:

- Jeg har vært veldig ærlig om at jeg drakk for å døyve smertene, men det er bare en av mange måter folk rømmer fra hva som virkelig foregår. Noen ganger er det vanskelig å håndtere alle følelsene jeg har. Men problemene har aldri handlet om sex eller alkohol, det er dypere enn det.

Bitter skilsmisse

Sangeren anklaget blant annet eksmannen for utroskap, vold og mishandling i kjølvannet av ekteskapsbruddet, som ble kjent for offentligheten i fjor. Stephen Belafonte svarte riktignok med å si at kona gjennom ti år ruset seg foran barna, og hevdet også sin uskyld gjennom prosessen.

IDYLLEN BRAST: Regissør Stephen Belafonte og Melanie Brown var et par i ti år, før de tok ut skilsmisse i mars i fjor. Her fra 2013. Foto: NTB Scanpix
IDYLLEN BRAST: Regissør Stephen Belafonte og Melanie Brown var et par i ti år, før de tok ut skilsmisse i mars i fjor. Her fra 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den bitre striden mellom eksparet har fått enorm oppmerksomhet i internasjonal presse, etter at de begge har slengt med leppa om hverandre flere ganger.

I november i fjor ble det kjent at de angivelig skulle ha kommet til en enighet. 43-åringen har riktignok flere kamper å ta, og skal ifølge The Sun fortsatt være innblandet i en strid om omsorgsretten for eksparets felles barn.

I mellomtiden er det altså hvile som gjelder for den uheldige sangeren og tv-profilen. Den angivelige trappeulykken kommer bare uker etter nyheten om at fire av fem Spice Girls-medlemmer skal gjenforenes, og Mel B har allerede fått sykebesøk av de resterende, turnéklare krydderjentene.

- Når bestevenninnene dine dukker opp på sykehuset med kjærlighet, latter og klemmer! Jeg elsker krydderjentene mine, skriver hun på Instagram.

LES OGSÅ: - Folk prøver å endre på sannheten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer