KOSER SEG: Melanie Brown koser seg med mannen Stephen Belafonte på Miami Beach. Er det bryllupsreisen de er på nå? Foto: All Over Press
KOSER SEG: Melanie Brown koser seg med mannen Stephen Belafonte på Miami Beach. Er det bryllupsreisen de er på nå? Foto: All Over PressVis mer

Mel B hemmelig gift

Har vært gift i to måneder.

SEHER.NO: Siden Melanie Brown (32) fødte datteren sin i april, har hun stort sett figurert i media i forbindelse med krangelen med faren til hennes nyfødte datter, Eddie Murphy.

Men nå er det også blitt kjent at hun midt i striden med "Beverly Hills Cop"-stjernen giftet seg i all hemmelighet med filmprodusenten Stephen Belafonte.

Belafonte har den siste tiden blant annet stått bak filmer som "Sisters" og "Thank you for smoking".

Ifølge vigselsattesten giftet de to seg i Las Vegas 6. juni, men det står ikke hvor i gamblerbyen ekteskapet ble inngått.

Det nygiftet paret fikk litt mer tid til å nyte hverandre, etter at Eddie Murphy i forrige uke innrømmet at han er faren til Melanies datter.

Men striden med 80-tallsikonet er ikke over med det. Mel B krever ikke halvparten av Eddies penger, slik den afrikanske kona komikeren agerer i den legendariske stand up-filmen "Raw" gjør. Men penger litt til datteren ville vært greit...

Ifølge advokat Gloria Allred har Eddie ennå ikke har betalt noe som helst i barnebidrag - og nå planlegger han å gå rettens vei for å tvinge penger ut av amerikaneren, melder The People.