Melanie Brown skal være forelsket:

- Mel B har funnet lykken på nytt etter det bitre bruddet

Spice Girls-stjernen skal ha funnet sin nye drømmemann.

NY KJÆRESTE: Spice Girls-stjernen Mel B (42) har det siste året vært i en bitter krangel med eksmannen, men har nå funnet kjærligheten på ny. Mannen på bildet skal ikke ha noe med de nye romanseryktene å gjøre. Foto: NTB Scanpix
NY KJÆRESTE: Spice Girls-stjernen Mel B (42) har det siste året vært i en bitter krangel med eksmannen, men har nå funnet kjærligheten på ny. Mannen på bildet skal ikke ha noe med de nye romanseryktene å gjøre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I mars ble det kjent at Spice Girls-medlem Mel B (42) og filmprodusent Stephen Belafonte (42) gikk hver til sitt etter ti års ekteskap.

Ifølge TMZ er hun nå tilbake på «sjekker'n».

Hennes nye flamme skal være en politimann i Beverly Hills - et yrke ekskjæresten Eddie Murphy (56) for øvrig spilte i filmen «Beverly Hills Cop» på 80-tallet.

Nettstedet, som ikke har avslørt navnet på den nye kjæresten, skriver at paret har datet i flere måneder allerede.

De skal ha møttes gjennom felles venner, og etter et par uker skal den nye herremannen ha overnattet opptil flere ganger i uken, ifølge kilder nær Mel B.

Anklaget for vold

Bruddet med Stephen Belafonte skal ha vært såpass stygt at Mel ikke føler seg trygg, og skal i etterkant ha bedt om et besøksforbud fra eksmannen.

I skilsmissepapirene står standardfrasen «uforenlige forskjeller» oppført som hovedgrunn til bruddet, men allerede i 2014 svirret det rykter om at Stephen slo kjendis-kona.

STERKE ANKLAGER: Mel B hevder i rettsdokumenter at de ti år lange ekteskapet med Stephen Belafonte var alt annet enn rosenrødt. Hun skal ha blitt slått og truet flere ganger. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix
STERKE ANKLAGER: Mel B hevder i rettsdokumenter at de ti år lange ekteskapet med Stephen Belafonte var alt annet enn rosenrødt. Hun skal ha blitt slått og truet flere ganger. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix Vis mer

Spekulasjonene ble senere avvist av begge parter.

- Jeg har det veldig bra, var veldig dårlig, men mye bedre nå. Og forresten så ville ektemannen min aldri ha lagt hånd på meg, sorry for at dette [svaret] drøyet så lenge, men enhver respons fyrer bare oppunder ryktene, skrev Melanie Brown til Instagram-følgerne sine den gang.

Dyttet kjæresten på rød løper

Men i april i år saksøkte «Scary Spice» likevel ektemannen for gjentatte voldshandlinger og trusler, skrev TMZ.

I rettsdokumentene som kjendisnettstedet fikk tak i, hevdet Mel at Stephen i 2007, før finalen i amerikanske «Skal vi danse», plasserte hendene sine rundt halsen hennes, kvalte henne og slang henne ned i bakken.

Hun mente at dette ble et mønster, og at han ble truende og aggressiv hver gang hun oppnådde suksess.

I dokumentene hevdet hun også at han skal ha hatt en pistol i hjemmet, noe han ikke hadde lov til. Stephen er tidligere dømt for partnervold mot en annen kvinne, og kan derfor ikke ha skytevåpen.

TREBARNSMOR: Melanie Brown avbildet med sine to yngste barn, Madison Brown Belafonte og Angel Iris Murphy Brown. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSMOR: Melanie Brown avbildet med sine to yngste barn, Madison Brown Belafonte og Angel Iris Murphy Brown. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Dokumentene listet opp flere hendelser.

Under en innspillingsperiode av «X-Factor» i 2012 skal han ha slått henne med lukket neve, som sørget for at leppa hennes sprakk.

På en seremoni i London samme år skal han ha dyttet henne på den røde løperen, noe som ga henne brannsår.

Han skal så ha tvunget henne til å skrive på nettet at det var hennes egen skyld.

Fant tilbake til hverandre

Brown og Belafonte giftet seg i Las Vegas i 2007, etter å ha vært kjærester i knappe fem måneder. I 2014 tok paret ut separasjon, etter syv år sammen.

Senere samme år fant de imidlertid kjærligheten på ny.

Ekteparet har ett barn sammen, Madison (6), som de fikk i 2011. Ifølge People ønsker «Scary Spice» å inngå en avtale om delt omsorgsrett for datteren.

Mel har også to barn fra tidligere forhold, Angel Iris Murphy Brown (9) og Phoenix Chi Gulzar (17). Førstnevnte med skuespiller Eddie Murphy.

Stephen Belafonte har datteren Giselle Belafonte (12) fra et tidligere ekteskap.

LES OGSÅ: Mel B saksøkt av sin egen barnevakt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer