<strong>BABYLYKKE:</strong> - Vi ville ikke planlagt og ventet i fire år hvis vi ikke hadde vært helt klar for det, sier sangerinnen om graviditeten til Hello! Magazine. Foto: All Over Press
BABYLYKKE: - Vi ville ikke planlagt og ventet i fire år hvis vi ikke hadde vært helt klar for det, sier sangerinnen om graviditeten til Hello! Magazine. Foto: All Over Press Vis mer

Mel B feiret graviditeten med alkohol

«Scary Spice» venter barn nummer tre.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere Spice Girls-sangerinnen Melanie Brown (35) og hennes ektemann Stephen Belafonte venter ifølge Hello! deres første barn sammen.

- Vi er kjempespente. Vi ville ikke planlagt og ventet i fire år hvis vi ikke hadde vært helt klar for det.  Selv om man aldri kan bli helt klar, sier Brown.

Ifølge Female First skal paret ha feiret graviditeten med et glass champagne.

- Jeg kjøpte umiddelbart en flaske Cristal champagne og sa, «kjære, nyte dette glasset fordi du ikke kan drikke lenger!». Hun nøt virkelig det glasset, sier Belafonte.

Paret har ikke bestemt seg for om de ønsker å vite barnets kjønn ennå.

- Jeg har ikke bestemt meg for om jeg vil vite det eller ikke. Jeg er ferdig med første trimester, så jeg har passert de usikre tre månedene og er trygg. I de første månedene var jeg ganske kvalm og trøtt, og verre enn jeg noen gang har vært.

Brown og Belafonte innrømmet i august i fjor at de hadde problemer i ekteskapet, men at de fikk hjelp til å redde forholdet med ekteskapsrådgivning.

Paret giftet seg i Las Vegas i 2007, og Brown har fra før av døtrene Phoenix Chi (12) og Angel Iris (3) fra tidligere forhold.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette er ikke ektemannen! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer