Mel Thompson:

Mel (35) er død

Skjønnhetsinfluenseren ble bare 35 år gammel.

DØDE: Mel Thompson er død. Foto: @mel.thomp/Instagram
DØDE: Mel Thompson er død. Foto: @mel.thomp/Instagram Vis mer
Publisert

YouTube-profil og skjønnhetsinfluenser Mel Thompson ble bare 35 år. Mandag gikk ektemannen Puffin Thompson ut på Instagram-kontoen hennes og fortalte at hun var gått bort.

«Mel gikk dessverre bort i går. Det er vanskelig å velge bare ti bilder. Vi mistet en vakker person. Jeg ville bare dele smilene hun fikk frem», skriver han.

Dødsårsaken er foreløpig ikke kjent. Thompson har vært åpen om helseproblemer tidligere. I fjor sommer skrev hun på Instagram at hun blant annet hadde flere anfall, og at hun måtte sørge for å hvile.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

I desember i fjor åpnet hun seg om at hun hadde en tøff tid.

«Min mentale helse er veldig dårlig. Det er utrolig vanskelig for meg å være sårbar og å snakke om dette, men jeg prøver å være mer åpen og ærlig med meg selv og følelsene mine. Vit at hvis du har angst, vonde tanker, kronisk smerte eller alt - du er ikke alene», skrev hun på Instagram.

Ektemannen skriver i innlegget at kona stilte opp for ham selv om hun ikke var i form.

«Uansett hvor dårlig hun følte seg koste hun meg på ryggen da jeg la meg i sengen ved siden av henne, samtidig som hun jobbet utrettelig med å legge ut innhold. Alle visste hvor talentfull hun var som kunstner med sin nyttige kunnskap, men de nærmeste visste hvor fantastisk hun var i virkeligheten», skriver han.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Mel Thompson la ut sin siste YouTube-video fredag.

«Det er fantastisk å se hvor elsket hun var, og hun elsket dere alle tilbake. Jeg vil fortsette å elske henne og savne henne for alltid. Hun var en klippe for familien vår», skriver Thompson videre.

De har fire barn sammen, og vært gift i elleve år. Ektemannen skriver at kona var en fantastisk mor.

«Barna snakket til henne uten stopp, og hun snakket konstant med dem og forsøkte å hjelpe dem med alt».

LES OGSÅ: Hollywood-stjernen døde av kreft: - Hjerteknust

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer