Meghan Markle:

Meghans tidligere luksushjem lagt ut for salg

Hertuginnen av Sussex sitt tidligere hjem i Los Angeles er til salgs.

TIL SALGS: Meghan Markle sitt tidligere hjem i Los Angeles er til salgs. Foto: NTB Scanpix
TIL SALGS: Meghan Markle sitt tidligere hjem i Los Angeles er til salgs. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Huset hvor hertuginne Meghan Markle (38) tidligere bodde med sin eksmann, TV-produsent Trevor Engelson (42) er nå til salgs. Daværende mann og kone bodde i villaen mellom 2011 og 2013, rundt samme tid som da Markle landet rollen i hit-serien «Suits».

Huset med fire soverom og to bad selges for 1,8 millioner dollar, noe som tilsvarer omkring 16 millioner norske kroner.

I annonsen er huset beskrevet som en «unik kolonial Hancock Park- sjarmør med mye solskinn».

Moderne og elegant

LA- huset ble bygget i 1924 og blir beskrevet i annonsen som enkelt og moderne, med hvite vegger og tregulv. Kjøkkenet har marmor-benkeplater og hvite skapfronter og det er et ekstra spiseområde ute i den store bakgården.

Nå kan altså dette huset bli ditt.

16 MILLIONER: Hertuginne Meghans tidligere hjem i Los Angeles ligger nå til salgs for omkring 16 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix
16 MILLIONER: Hertuginne Meghans tidligere hjem i Los Angeles ligger nå til salgs for omkring 16 millioner kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer
MODERNE: I tillegg til et spiseområde i stuen, er det et ekstra spiseområde i den store bakhagen. Foto: NTB Scanpix
MODERNE: I tillegg til et spiseområde i stuen, er det et ekstra spiseområde i den store bakhagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Markle og Engelson skal angivelig ha leid dette huset i LA. Da Meghan fikk sin rolle i «Suits» bestemte de seg for å gå fra hverandre, mye på grunn av at Markle tilbrakte det meste av sin tid i Toronto.

Det tidligere paret møtte hverandre i 2004, da Meghan var kun 23 år gammel.

BODDE SAMMEN: Meghan Markle og Trevor Engelson bodde sammen i LA-hjemmet som nå skal selges. Foto: NTB Scanpix
BODDE SAMMEN: Meghan Markle og Trevor Engelson bodde sammen i LA-hjemmet som nå skal selges. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Syv år senere, i 2011, giftet de to seg i en hurtig og intim seremoni på hotellet The Jamaica Inn i byen Ocho Rios på den karibiske øya, ifølge Daily Mail. Meghans ekteskap til Trevor varte i kun to år, før paret separerte seg. Skilsmissen ble fullført i 2013.

Thomas Markle jr. - Meghans halvbror - har tidligere sagt til Daily Mail at bruddet skyldtes «presset fra Hollywood».

«BECOMING ROYALE»: Hertuginne Meghan Markles far, Thomas Markle, reagerer med sinne over en scene i den nye «Becoming Royale», som baserer seg på Meghan og Prins Harry sitt første år som gift. Vis mer

- Han var en hyggelig fyr, som hun var sammen med i flere år. Jeg er ikke sikker på hva som førte til bruddet, men regner med at det var en «Hollywood-greie».

Tre år etter skilsmissen skal Meghan ha møtt prins Harry for første gang under en fest hos deres felles venn Misha Nonoo.

VOUGE-redaktør

For tiden bor hertuginnen med sin kjære prins Harry (34) og sønnen Archie (3 md.) i «Frogmore Cottage» ved Windsor Slott, som også har blitt totalrenovert for den nybakte småbarnsfamilien. Det tradisjonsrike huset har vært i den britiske kongefamiliens eie siden 1700-tallet, og skal ha blitt gitt som en gave fra dronning Elizabeth (93) til Meghan og Harry.

FROGMORE HOUSE: Hertugparet bor på Frogmore Cottage, et hus tilknyttet Frogmore House (avbildet). Foto: NTB Scanpix
FROGMORE HOUSE: Hertugparet bor på Frogmore Cottage, et hus tilknyttet Frogmore House (avbildet). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Livet til den tidligere skuespilleren har endret seg totalt - for å si det mildt. Fra å ha en meget suksessrik skuespillerkarriere til å gifte seg med prins Harry, kan en si at hun har lagt det vanlige livet på hylla. Det måtte hun også gjøre med skuespillerkarrieren.

Forrige måned lagde hun igjen flere overskrifter da Buckingham Palace bekreftet at hertuginnen skal være gjesteredaktør i septemberutgaven av britiske Vouge.

- Vi er stolte over å annonsere at hennes kongelige høyhet, hertuginnen av Sussex, er gjesteredaktør i septemberutgaven av britiske Vogue, het det i en uttalelse på den offisielle Instagram-kontoen til hertugparet av Sussex.

Videre kom det frem at hertuginnen de siste syv månedene har samarbeidet med Edward Enninful, sjefredaktør i britiske Vogue, for å skape et nummer som retter oppmerksomheten mot fellesskapet og styrken det utgjør.

Ifølge People ble hertuginnen med dette samarbeidet historisk. Det amerikanske nettstedet skrev nemlig at 37-åringen er magasinets første gjesteredaktør i septemberutgaven i løpet av britiske Vogues 103 år gamle historie.

- Å ha landets mest innflytelsesrike personlighet som gjesteredaktør har vært en ære, en fornøyelse og en herlig overraskelse, sa sjefredaktør Enninful i en uttalelse.

LES OGSÅ: - Jeg er kanskje homofil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer