Hertuginne Meghan:

Meghans nye sekretær stjeler oppmerksomheten

- Herlighet, han er virkelig deilig.

NY ANSATT: Hertuginne Meghan skal ha mistet tre ansatte på tre måneder. Nå har hun fått en ny, og han faller i svært god smak hos fansen. Foto: NTB Scanpix
NY ANSATT: Hertuginne Meghan skal ha mistet tre ansatte på tre måneder. Nå har hun fått en ny, og han faller i svært god smak hos fansen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det blitt skrevet opp og ned i internasjonale medier om at hertuginne Meghan (37) skal ha blitt svært vanskelig å jobbe med etter at hun giftet seg med prins Harry (34) i fjor.

I løpet av tre måneder mistet 37-åringen tre ansatte, og den siste til å tre av fra sin stilling for hertugparet skal ha vært livvakten deres.

Nå har imidlertid en ny mann blitt ansatt for å hjelpe Harry og Meghan, og den nye pressesekretæren, som visstnok skal være Christian Jones, stjeler showet ute på oppdrag.

Viktig for hertugparet

På Twitter koker det rundt Jones og det er spesielt utseendet hans som får fansen til å sperre opp øynene.

- Pressesekretæren er søt, skriver en.

- For en deilig mann, lyder en annen Twitter-melding.

- Herlighet, han er virkelig deilig, skriver en tredje.

Før Christian Jones jobbet for kongehuset, jobbet han for den britiske regjeringen: Først som sjefsdirektør ved statskassen fra 2014 til 2016, og deretter som taleskriver for Den europeiske union, ifølge blant annet Cosmopolitan.

Ifølge nettstedet skal Jones også jobbe tett med prins William (36) og hertuginne Kate (37).

Hans daglige jobb vil trolig bestå av å snakke med media og gi råd til de kongelige om hvordan de skal samhandle med pressen. I dag har hertugparene knapt kontakt med media, med unntak av noen få kongelige journalister, så det er derfor ventet at Christian Jones vil bli en viktig støttespiller for den britiske kongefamilien.

Saken fortsetter nedenfor.

UTTALTE SEG OM GRAVIDITETEN: Under et besøk på universitetet i Leicester onsdag, åpnet hertuginne Kate opp om hva hun tenker om hertuginne Meghans graviditet. Video: @march1994bieber via Storyful Vis mer

Sa opp jobben

Da det i desember ble kjent at hertuginne Meghan hadde mistet to ansatte i sin nære sirkel på én måned, kom det frem at hun går under kallenavnet «Dutchess Difficult», som på norsk kan oversettes til «den vanskelige hertuginnen».

Kallenavnet skal ifølge Express ha kommet av at Meghan angivelig er vanskelig å jobbe med, og mange tolket det at to av hennes ansatte sa opp på kort tid som en bekreftelse på at hun er vanskelig å ha med å gjøre.

Bare kort tid senere, i januar, mistet Meghan nok en ansatt. Ifølge The Times var det hertugparets personlige livvakt hadde sagt opp stillingen sin. Hun har jobbet tett på Harry og Meghan siden prinsebryllupet i mai.

Livvakten var blant annet med på parets rundtur i Australia og landene rundt i oktober. Da hertugparet under samme tur var på Fiji, gikk bilder av Meghan og livvakten verden rundt, etter at hertuginnen ble hastet vekk fra folkemengden på et lokalt marked.

Det er ukjent hvorfor livvakten har valgt å gå, men danske Se og Hør skrev at hun i tillegg til å forlate jobben hos hertugparet, slutter i politiet fullstendig.

HASTET VEKK: Hertuginne Meghans solo-oppdrag ble kortere enn planlagt. Video: CNN Vis mer

Det var i midten av november det ble kjent at hertuginnens personlige assistent, Melissa Touabti, brått hadde trukket seg fra jobben. Hun hadde da i seks måneder håndtert Meghans timeplan, og hadde en sentral rolle i planleggingen før prinsebryllupet i mai.

Bare noen uker senere ble det kjent at Meghan mistet nok en ansatt. Samantha Cohen, som har jobbet for kongefamilien i 17 år, skal ifølge Express ikke ha forlenget kontrakten sin, til tross for at både Meghan og Harry hadde et ønske om at hun skulle bli værende.

LES OGSÅ: - Vil fortelle barna hva det har kostet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer