Thomas Markle og hertuginne Meghan:

Meghans far truer med å reise på besøk uten invitasjon

Thomas Markle skaper nok en gang overskrifter.

VIL SE DATTEREN: Thomas Markle nekter å gi slipp på datteren, hertuginne Meghan. Nå vil han besøke henne. Foto: NTB Scanpix
VIL SE DATTEREN: Thomas Markle nekter å gi slipp på datteren, hertuginne Meghan. Nå vil han besøke henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Siden det ble kjent at hertuginne Meghan (36) hadde forlovet seg med prins Harry (33) har hennes far, Thomas Markle (73), ved flere anledninger skapt overskrifter i media.

Nylig uttalte faren at han frykter han aldri vil få se datteren igjen og at forholdet deres som far og datter var over.

- Hjertet hans er knust. Han aner ikke hvorfor han blir ekskludert, fortalte en kilde til Mirror tidligere denne måneden.

Nå ser det imidlertid ut til at Thomas ikke er villig til å gi slipp på datteren, som i mai ble hertuginne av Sussex.

Ifølge The Sun vurderer nemlig 73-åringen å fly til England, selv uten en invitasjon fra Kensington Palace.

- Hvis jeg velger å reise til England om en måned eller et par måneder, så vil jeg se datteren min. Jeg tenker på det, sier han ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

STRÅLER SAMMEN: Meghan og Harry ser ikke ut til å bli vippet av pinnen av hertuginnens far. Foto: NTB scanpix
STRÅLER SAMMEN: Meghan og Harry ser ikke ut til å bli vippet av pinnen av hertuginnens far. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Vil finne henne

Videre avslører Thomas Markle at han ikke har snakket med datteren siden kort tid etter bryllupet.

- Det er trist at det er blitt sånn.

73-åringen legger heller ikke skjul på at han selv har skyld i den kalde tonen med datteren, men likevel bryr han seg ikke om hva Meghan tenker om ham.

- Jeg bryr meg ikke om hun er dritsur på meg eller ikke, sier han til den britiske tabloidavisen.

Til tross for at Markle gjentatte ganger har latt seg intervjue av pressen, planlegger han derimot å holde en lav profil den dagen han velger å reise til England.

- Jeg kommer ikke til å vifte med flagg og gjøre narr av meg selv. Jeg vil finne meg et holtellrom og prøve å nå dem på egenhånd.

Saken fortsetter nedenfor.

KONFLIKT: Prins Harrys fremtidige kone, Meghan Markle, har vært i konflikt med søsteren sin i flere år. Nå sier søsteren Samantha at hun elsker Meghan, og håper å bli invitert i bryllupet hennes. Video: Expressen Vis mer

Hertuginnens far mener også at nå som USAs president, Donald Trump (72), har fått treffe dronning Elizabeth (92), bør han også få lov til det.

- Hvis dronningen er villig til å møte vår arrogante, ignorante og ufølsomme president, har hun ingen unnskyldning for å ikke møte meg. Jeg er ikke i nærheten av å være så fæl som ham, uttalte han nylig til TMZ om det mye omtalte møtet mellom presidenten og dronningen.

Krav

En måned etter det storstilte bryllupet mellom Meghan og Harry i mai, åpnet Thomas Markle seg for første gang opp om familedramaet.

Det var i et intervju med tv-programmet «Good Morning Britain» at Markle avslørte at prins Harry hadde kontaktet ham personlig i forkant av forlovelsen. 33-åringen ville nemlig spørre svigerfaren om tillatelse til å gifte seg med Meghan - noe han fikk.

Markle hadde imidlertid ett krav.

- Harry spurte om min datters hånd over telefonen, og jeg sa: «Du er en gentleman. Lov meg at du aldri legger en hånd på henne. Hvis du kan love meg det, får du min tillatelse».

Saken fortsetter nedenfor.

BRYTER KONGELIG ETIKETTE: Meghan Markle uttalte seg politisk på pressekonferansen den 28. februar. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Hjertet hans er knust

Det var tidligere denne måneden at Thomas først avslørte at han frykter for at han ikke vil få se datteren igjen.

Britiske Mirror skrev da at Markle er redd for at Meghan og Harry har sett seg lei av uttalelsene og oppførselen hans, og at forholdet til datteren derfor er ødelagt for alltid.

- Jeg har ikke pratet med Meghan og Harry på lenge. Jeg tror de vil ha meg vekk, skal han ha fortalt til venner.

Under intervjuet med «Good Morning Britain» i juni, brøt også Thomas med kongelig protokoll da han snakket om svigersønnens syn på Brexit og Donald Trump.

I etterkant innrømmet han at uttalelsene kanskje hadde satt en stopper for at Meghan noen gang vil besøke ham i Mexico, hvor han er bosatt.

- Jeg vet ikke om hun noen gang vil komme, sa han.

LES OGSÅ: - Du var som død for meg

UT PÅ TUR: Prins Harry og forloveden Meghan Markle besøker et av Londons mest trendy sted sør i byen. Video: CNN Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer