Travor Engelson:

Meghans eksmann skal bli far

Travor Engelson venter sitt første barn med kona.

SKILT: Meghan Markle og Trevor Engelson var gift i knappe to år før de skilte seg. Foto: NTB scanpix
SKILT: Meghan Markle og Trevor Engelson var gift i knappe to år før de skilte seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2011 giftet Meghan Markle (38) seg med filmprodusenten Trevor Engelson (43). De møttes for første gang i 2004, og bestemte seg altså syv år senere for å være ektefeller.

Bryllupsseremonien fant sted i Jamaica, under en fire dagers feiring. Det skulle imidlertid ikke bli et ekteskap av det langvarige slaget - knappe to år senere ble de skilt.

LANGT FORHOLD: Meghan Markle og Trevor Engelson i 2007. Foto: NTB scanpix
LANGT FORHOLD: Meghan Markle og Trevor Engelson i 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paret fikk imidlertid ingen barn, men gikk videre med livene sine. Markle fant som kjent sin drømmeprins, som hun har sønnen Archie (11 md.) med.

Også Engelson fant kjærligheten etter skilsmissen. Bare fem måneder etter Markle sto brud for andre gang, ga også han ekteskapsløfter på ny.

Denne gangen til milliardærarvingen Tracey Kurland. Paret giftet seg under en intim og uformell seremoni i California omtrent ett år etter at de møttes. Et halvt år senere skapte de full forvirring da de tilsynelatende giftet seg for andre gang, denne gangen med en langt mer storslagen feiring.

NEI: Alt gikk ikke helt etter planen da Hertuginne Meghan Markle skulle hilse på en gammel venn på et veldedighetsarrangement. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

Venter datter

Nå tar også de forholdet et steg videre, ifølge flere medier. Daily Mail har lagt ut et skjermdump av et Instagram-innlegg Engelson skal ha lagt ut på sin private konto, hvor han og kona poserer med hvert sitt munnbind. Hånden har han lagt over magen til Kurland.

- Den fremtidige årets mor og jente, ute av fars liga. Det beste jeg noensinne har produsert, uten tvil, skriver han under bildet.

Videre står det at datteren er ventet i september.

Til tross for at Markle og Engelson var gift, og hadde kjent hverandre i en årrekke, skorter det svært på kontakten dem imellom den dag i dag. Da Markle og prins Harry fikk sitt første barn i fjor, fortalte en kilde til Us Weekly at Engelson ikke ofrer mange tankene om ekskona.

VENTER BARN: Engelsons nye kone, Tracey Kurland er gravid. Foto: NTB scanpix
VENTER BARN: Engelsons nye kone, Tracey Kurland er gravid. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Han kommer ikke til å gratulere dem, ettersom Meghan og Trevor ikke lenger snakker sammen, sa vedkommende da.

Planla tv-serie

Til tross for at kontakten ble borte mellom det tidligere ekteparet, hadde Engelson planer om å lage en tv-serie basert på forholdet deres. I 2017 bekreftet nemlig tv-selskapet Fox at de hadde et prosjekt i utvikling, og at plottet var som følger:

- Skilsmisse er hardt. Delt foreldrerett er hardere. Delt foreldrerett med den britiske kongefamilien i det utilgivelige søkelyset til Londons tabloide medier er neste nivå.

GODT HUMØR: Hertuginne Meghan og prins Harry smilte til de fremmøtte da de viste seg offentlig for første gang på flere uker. Video: Vilde Holta Røssland Vis mer

Det skulle angivelig skape hodebry for den britiske kongefamilien, til tross for at dette var før hertuginnen og prins Harry forlovet seg.

Milliardærarving

Trevors nye kone er arving av en formue på flere milliarder. Hun er alene verdt rundt 1,6 milliarder norske kroner, penger hun har fått av finansforeldrene Stanford og Shiela Kurland.

Hennes far jobbet for byrået Countrywide, men forlot selskapet i 2006, etter å ha solgt aksjene sine for omtrent 1,5 milliarder kroner.

Han har siden tjent gode penger i andre bedrifter, og har derfor sikret familien sin godt økonomisk. Det skal derimot nevnes at brudgommen heller ikke har noen økonomiske problemer. Han er en suksessrik film- og TV-produsent i Hollywood.

LES OGSÅ: Meghan Markles ukjente TV-opptreden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer