Megan Markle:

- Meghan ønsker prinsesse Kate som sin forlover

Prins Harry og kjæresten Meghan forbereder seg på å annonsere forlovelse.

FORLOVELSESRYKTER: Meghan skal etter sigende ha spurt hertuginne Kate om å være sin forlover i det de forbereder seg på å annonsere sin forlovelse i nær fremtid. Foto: NTB Sacnpix.
FORLOVELSESRYKTER: Meghan skal etter sigende ha spurt hertuginne Kate om å være sin forlover i det de forbereder seg på å annonsere sin forlovelse i nær fremtid. Foto: NTB Sacnpix. Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): I november i fjor kunne det britiske hoffet offisielt bekrefte forholdet mellom Prins Harry (32) og den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (36), og det siste året har paret stadig oftere vært å se sammen.

Britene venter nå i spenning på en ny, kongelig forlovelse, og skal man tro den britiske avisen The Daily Express, skal planene om å innvie «Suits»-skuespilleren i den britiske kongefamilien være nært forestående.

FORELSKET: Da prins Harry og Meghan Markle delok på et poloarrangement i Ascot i vår, satt de av tid til å pleie kjærligheten. Foto: NTB scanpix
FORELSKET: Da prins Harry og Meghan Markle delok på et poloarrangement i Ascot i vår, satt de av tid til å pleie kjærligheten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge avisen skal Meghan ha sendt et diamantarmbånd til en prislapp på 15.000 kroner til Harrys svigerinne, hertuginne Kate, sammen med en lapp hvor skuespilleren ber Kate om å være hennes forlover.

Hertuginne Kate skal etter sigende en stund ha mislikt Harrys romanse med Meghan, men de to skal nå komme svært godt overens.

Nært forhold

Prins Harry og prins William har et svært nært forhold, og det blir rapportert at Harry stadig stikker innom Williams familie for et middagsbesøk eller for å slå av en prat.

Prins Harry har også uttalt at han med tiden har blitt svært godt kjent med hertuginne Kate og at han anser det som veldig fint å «ha fått en storesøster».

Saken fortsetter nedenfor.

Det skal nettopp være dette tette båndet med Willaim og Kate som har gjort at Meghan ønsket å ha Kate som sin forlover.

Ingen i den britiske kongefamilien har hittil kommentert de siste påstandene.

Lettet på sløret

I offisielle sammenhenger har Harry og Meghan så langt måttet begrense sine opptredener, fordi det bristiske kongehuset gjerne krever en forlovelse før paret offisielt representerer sammen.

Paret har heller aldri kommentert forholdet offentlig - før nå.

FØRSTE INTERVJU: I okober blir Meghan å se på forsiden av Vanity Fair. Foto: Peter Lindbergh. Reuters/NTB Scanpix.
FØRSTE INTERVJU: I okober blir Meghan å se på forsiden av Vanity Fair. Foto: Peter Lindbergh. Reuters/NTB Scanpix. Vis mer

I oktoberutgaven av Vanity Fair letter nemlig Meghan på sløret for første gang, både om kjærligheten til den britiske prinsen, mediastormen og hvordan livet har forandret seg det siste året.

Til tross for at Meghan ikke røper noe som helst om giftemålsplaner i intervjuet, er timingen enda en faktor som setter fart på forlovelses-ryktene.

Ifølge The Daily Express skal Meghan også nylig ha møtt dronningen på en kongelig grillfest, hvor det antas at Harry skal ha bedt om tillatelse til å be om sin kjære Meghans hånd.

Full kalender

Ryktene om forlovelse har svirret en stund, men den tidligere kokken ved det britiske kongehuset, Darren McGrady, hevdet tidligere denne måneden til Hello Magazine at det skal være kongefamiliens fulle kalender det siste halvåret som har gjort at forlovelsen har latt vente på seg.

Den 31. august var det nemlig 20-års jubileumet for prinsesse Dianas død, og Harry skal ikke ha ønsket å sette jubileet i skyggen av sin egen forlovelse.

Saken fortsetter nedenfor.

NÆRT FORHOLD: Prins Harry skal ha et svært nært forhold til sin bror og svigerinne. Her besøkte de prinsesse Dianas offentlige minnesmerke i Kensington Garden, London, i forbindelse med jubileumet for prinsessens bortgang 31. August. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
NÆRT FORHOLD: Prins Harry skal ha et svært nært forhold til sin bror og svigerinne. Her besøkte de prinsesse Dianas offentlige minnesmerke i Kensington Garden, London, i forbindelse med jubileumet for prinsessens bortgang 31. August. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer

I november er det nok en stor hendelse i den britiske kongehuset. Da er det nemlig 70 år siden dronning Elizabeth (91) og prins Philip (96) ble smidd i hymens lenker, og familien skal dermed feire deres jernbryllup.

- I desember kan de derimot annonsere at de har forlovet seg, og da er de klare til å gifte seg neste år, hevdet kokken.

Ifølge Darren kan Meghan likevel feire jul på Sandringham med kongefamilien, da paret trolig vil forlove seg tidligere i desember.

- Da er hun en del av familien, forklarer han.

LES OGSÅ: Meghan Markle ble smuglet inn på Kensington Palace

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer