Prins Harrys nye flamme:

Meghan Markles ukjente TV-opptreden: - Forsøkte å få endene til å møtes

Var «koffertdame» i underholdningsprogram.

TV-UNDERHOLDNING: Prins Harrys kjæreste, Meghan Markle, var i 2006 med i programmet Deal or no Deal. Foto: REX
TV-UNDERHOLDNING: Prins Harrys kjæreste, Meghan Markle, var i 2006 med i programmet Deal or no Deal. Foto: REX Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: I oktober svirret romanseryktene mellom prins Harry (32) og «Suits»-stjerna Meghan Markle (35), og kort tid etter ble forholdet bekreftet av det britiske hoffet via en offisiell uttalelse.

Etter at forholdet ble kjent har utenlandsk presse skrevet mye om den britiske prinsens nye kjærlighet.

Nå viser det seg at Harrys kjæreste har en tidligere TV-opptreden på CV-en få har visst om.

«Koffertdame»

Markle har gjort stor suksess i den populære TV-serien «Suits» der hun siden 2011 har spilt rollen som Rachel Zane. Hun har også hatt en rekke roller i andre TV-serier og filmer, blant annet «Remember me», «90210» og «Horrible bosses».

Men selv om 35-åringen nå har etablert seg et velkjent navn i TV- og filmbransjen, var det ikke like mange store tilbud å velge mellom for 10 år siden.

I 2006 var nemlig Markle med i underholdningsprogrammet «Deal or no Deal» som «koffertdame». Det skriver magasinet Elle.

VAKKER DAME: Meghan Markle har siden 2011 spilt rollen som Rachel i TV-serien Suits. Foto: Splash News
VAKKER DAME: Meghan Markle har siden 2011 spilt rollen som Rachel i TV-serien Suits. Foto: Splash News Vis mer

Hun har tidligere uttalt seg om rollen til nettstedet Esquire, og sier hun forsto hva hun ville jobbe med videre i livet etter å ha vært med i programmet.

- Jeg vil si at det var en greie jeg gjorde mens jeg gikk på en del auditions for å få endene til å møtes. Jeg gikk fra å jobbe i den amerikanske ambassaden i Argentina til å jobbe i «Deal or no Deal». Det var definitivt en lærerik opplevelse, og det hjalp meg til å forstå hva jeg helst ville jobbe med, sier Markle i intervjuet gjort i 2013.

Men en koffert med pengepremie fikk hun aldri oppleve å åpne i programmet.

- Jeg hadde kofferten med nummer 26, som av en eller annen grunn aldri noen valgte. Derfor endte jeg opp med å stå der i skyhøye hæler, noe som var svært ubehagelig, og vente på at noen skulle velge mitt nummer.

Samme året sendte TV 2 en norsk utgave av programmet der Sturla Berg-Johansen var programleder.

Da var tidligere Frøken Norge-vinner og eks-kjæresten til fotballproffen Morten Gamst Pedersen, Hege Tørresdal, en av vertinnene for det internasjonale pengespillet.

KJÆRESTER: Meghan Markle og prins Harrys forhold ble bekreftet i starten av november. Foto: Scanpix
KJÆRESTER: Meghan Markle og prins Harrys forhold ble bekreftet i starten av november. Foto: Scanpix Vis mer

- Drømt om å bli prinsesse

Etter at den amerikanske skuespilleren ble koblet til prins Harry, har hun vært utsatt for mye hets, noe Kensington Palace påpekte i sin pressemelding da de bekreftet forholdet i starten av november.

- Kjæresten hans, Meghan Markle, har vært utsatt for hets og trakassering, er noe av det som sto i uttalelsen.

Hennes halvsøster, Samantha Markle, uttalte overfor den britiske avisen The Sun at Meghan ikke egner seg som medlem av den britiske kongefamilien.

STJELER ET KYSS: 21 år gamle Victoria McRae har fridd til prins Harry to ganger tidligere. På det tredje forsøket lurte hun til seg et lite kyss. Video: 9NEWS Vis mer

- Hun er drevet av å klatre oppover den sosiale rangstigen. Hun har drømt om å bli en prinsesse siden hun var en liten jente.

- Hun har alltid likt Harry fordi hun er svak for rødhårete gutter.

Positiv Kate

Dog er hertuginne av Cambridge Kate Middleton (34), Williams kone, svært positiv til sin svogers nye kjæreste.

Ifølge en kilde New Zealands Womans's Day har pratet med, som Daily Mail har gjengitt på sine nettsider, stråler hertuginnen av lykke på Harrys vegne.

- Kate er henrykt over at Harry har funnet en kjæreste som virker som en han kan beholde, sier innsidekilden til den newzealandske magasinet.

Kilden forteller videre at Kate alltid har ønsket det beste for svigerbroren sin, og at Meghan virker som en god match for ham.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer