Meghan Markle:

Meghan Markles hemmelige dagbok avslørt

- Det var en måte for henne å få ut frustrasjon på, sier en kilde.

AVSLØRT? Flere kilder hevder at prins Harrys kommende kone, Meghan Markle, skal stå bak en anonym blogg. Foto: NTB scanpix
AVSLØRT? Flere kilder hevder at prins Harrys kommende kone, Meghan Markle, skal stå bak en anonym blogg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Etter at det i november ble kjent at prins Harry (36) skal gifte seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (33), har hun vært på alles lepper.

Fortiden hennes er blant annet noe av det som har blitt dratt opp av britiske medier, om alt fra tidligere kjærlighetsforhold til kompliserte familierelasjoner.

Nå hevder Daily Mail at de skal ha funnet Meghan Markles hemmelige dagbok fra flere år tilbake, bloggen «The working actress».

Internettdagboken er skrevet av en anonym, ung skuespiller i Hollywood, og handler om veien mot kjendisstatusen. Det siste innlegget ble publisert sommeren 2012.

Strevde som skuespiller

Ifølge Daily Mail har leserne lenge spekulert i hvem den mystiske skribenten var, og nå hevder flere kilder overfor nettstedet at det er Meghan Markle som står bak de svært ærlige innleggene.

- Det var en måte for henne for å få ut frustrasjon og prøve å få en stemme i bransjen. Jeg tror også hun prøvde å inspirere andre strevende skuespillere - og seg selv - til å fortsette, sier en kilde til Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

POPULÆR SERIE: Meghan Markle er best kjent for rollen som Rachel Zane i TV-serien «Suits». Her sammen med medspiller Patrick J. Adams. Foto: NTB scanpix
POPULÆR SERIE: Meghan Markle er best kjent for rollen som Rachel Zane i TV-serien «Suits». Her sammen med medspiller Patrick J. Adams. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dønn ærlig

Ifølge nettstedet stemmer flere av hendelsene fra dagboken overens med Meghan Markles liv, og den skal ha blitt skrevet i perioden da hun gikk fra å være totalt ukjent til å bli verdensstjerne gjennom TV-serien «Suits».

Hun skrev om en mørk side av Hollywood med tyranniske agenter, ekle rivaler og produsenter som skal ha behandlet skuespillerne dårlig.

Skribenten, som angivelig er Meghan Markle, skrev at hun kunne bli knust over avvisning, der hun ofte slukket sorgen med en flaske vin og en pakke småkaker i senga.

- (...) jeg måtte låne penger, ta jobber jeg mislikte, ble behandlet som dritt på filmsettet, kysset skuespillere med dårlig ånde og kunne gråte i timevis fordi jeg ikke trodde at jeg taklet det mer, skrev hun på bloggen, ifølge Daily Mail.

De gangene det gikk hennes vei, feiret hun imidlertid med høy selvtillit og champagne.

Hun nevner blant annet hvordan livet endret seg da hun fikk en stor rolle i en ny TV-serie, som ifølge Daily Mails kilder var rollen som Rachel Zane i «Suits».

Saken fortsetter nedenfor.

BLIND DATE: Under forlovelses-intervjuet med prins Harry og Meghan Markle kom det frem at deres første møte var en «blind date» og at prinsen ikke visste hvem skuespilleren var før de møttes. Video. NTB / Scanpix / AP Vis mer

Bloggen forsvant brått

Spekulasjoner om at det var Meghan Markle som sto bak bloggen, startet i diverse internettforum i november, like etter forlovelsen med prins Harry ble kjent.

- Det er merkelig hvordan bloggen bare forsvant. Det finnes ingen spor av at den har eksistert lenger. Jeg husker at mange trodde det var Meghan Markle som sto bak den. Når man ser hvordan bloggen brått forsvant, ville jeg ikke vært overrasket om det stemte, sier en kilde til Daily Mail.

En skuespiller fra Hollywood, Lance Carter, er også overbevist om at det er prins Harrys kommende hustru som var bloggskribenten.

- Ja, det var definitivt Meghan som skrev den, sier han.

Eksmannen vil tjene penger på historien

Dette er ikke første gang Meghan Markles fortid skaper uønsket oppmerksomhet for henne og den britiske kongefamilien.

I september, to måneder før prins Harry fridde til Markle, ble det hevdet at skuespillerens eksmann, produsenten Trevor Engelson (41), hadde solgt rettighetene til en ny komedie.

Her var det selve handlingen som vekket oppsikt.

Ifølge International Business Times skal den nemlig omhandle en kvinnelig hovedperson som forlater ektemannen sin for en britisk prins.

Saken fortsetter nedenfor.

EKSMANNEN: Meghan Markle og produsent Trevor Engelson var gift fra 2011 til 2013. Foto: NTB scanpix
EKSMANNEN: Meghan Markle og produsent Trevor Engelson var gift fra 2011 til 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ifølge nettstedet skal Engelson ha foreslått ideen til et TV-selskap etter en samtale med en venn.

Der skal han ha forestilt seg hva som ville skjedd dersom han og Meghan hadde felles barn, og hvordan en kamp om foreldrerett ville blitt komplisert av Meghans nye, kongelige kjæreste.

TV-selskapet Fox skal ha bekreftet til nettavisen at det er et prosjekt under utvikling som vurderes for en pilot-episode, og forklarer plottet i serien som følger:

- Skilsmisse er hardt. Delt foreldrerett er hardere. Delt foreldrerett med den britiske kongefamilien i det utilgivelige søkelyset til Londons tabloide medier er neste nivå.

Den britiske kongehuseksperten Phil Dampier uttalte den gang til IBT at kongehuset sannsynligvis ble bekymret over nyheten, med tanke på at dette kan føre til en strøm av andre som ønsker å selge en historie eller lage en film om den amerikanske skuespilleren.

- Hun er ikke en kongelig ennå, men eksmannen forsøker allerede å tjene penger på historien. I en alder av 36 har Meghan en fortid, så det kan være mange mennesker som vil ønske å hoppe på trenden, sa han den gang.

LES OGSÅ: Den danske prinsen har fått modellkontrakt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer