Meghan Markle og prins Harry:

- Meghan Markle flytter inn hos prins Harry neste måned

Det stormforelskede paret tar forholdet et steg videre.

FLYTTER TROLIG SAMMEN: Ifølge britisk kongehus-ekspert skal Meghan Markle og prins Harry snart bli samboere i London. Foto: NTB scanpix
FLYTTER TROLIG SAMMEN: Ifølge britisk kongehus-ekspert skal Meghan Markle og prins Harry snart bli samboere i London. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Forholdet mellom britiske prins Harry (33) og den vakre «Suits»-stjernen Meghan Markle (36) har fått massiv oppmerksomhet den siste tiden.

Rykter om en kommende forlovelse har allerede svirret en stund, og nå kan det se ut til at paret går et steg nærmere nettopp dette.

Ifølge den britiske kongehus-eksperten Katie Nicholl er det nemlig grunn til å tro at Markle vender snuta mot London allerede neste måned.

Skuespilleren er for tiden bosatt i Canada for å spille inn neste sesong av TV-serien «Suits», men planlegger nå å flytte til kjæresten.

- Jeg har blitt fortalt at kilder av Meghan trolig flytter til London så snart som november. Hun har ikke skrevet under på flere sesonger av «Suits». Hun planlegger å forlate Canada og gjøre London til sitt nye og permanente hjem, sier Nicholl til Marie Claire.

Saken fortsetter nedenfor.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Skuespiller Meghan Markle og prins Harry klarer ikke å skjule sin stormforelskelse. Her avbildet i Canada forrige måned. Foto: NTB scanpix
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Skuespiller Meghan Markle og prins Harry klarer ikke å skjule sin stormforelskelse. Her avbildet i Canada forrige måned. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Flytter sammen

Den britiske prinsen bor i Nottingham Cottage, som ligger rett bak Kensington Palace, og ryktene sier at Meghan kommer til å flytte inn hos ham.

- Hun har allerede en egen garderobe med klær hjemme hos Harry og kommer til å tilbringe all sin tid der fremover, hevder Nicholl.

Hun påpeker at det ikke er sikkert at paret kommer til å bli forlovet før neste år, og at et eventuelt bryllup ville passet perfekt i juni. Årsaken er blant annet hertuginne Kates graviditet.

- Hertuginne Kate vil da få tilbake figuren etter fødselen og prins William, som angivelig vil være forlover, er nødt til å være tilgjengelig til å kunne stille opp når fødselen skjer, sier hun.

- Må legge karrieren på hylla

Dersom Meghan gifter seg med prins Harry og blir en del av kongefamilien, kan dette gå utover hennes skuespillerkarriere, ifølge britiske Express.

Nettstedet hevder at hun mest sannsynlig vil måtte gi slipp på karrieren og flere internasjonale medier har tidligere skrevet at kilder nær stjernen sier at hun allerede har bestemt seg for å legge karrieren på hylla - til fordel for sitt veldedighetsarbeid - noe hun startet med før hun møtte prins Harry.

Saken fortsetter nedenfor.

VISTE SIN KJÆRLIGHET: Prins Harry og Meghan Markle har blitt avbildet sammen et knippe ganger. Her avbildet i mai. Foto: NTB scanpix
VISTE SIN KJÆRLIGHET: Prins Harry og Meghan Markle har blitt avbildet sammen et knippe ganger. Her avbildet i mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

Allerede tidligere i år, kun et halvt år etter at forholdet mellom 36-åringen og prins Harry ble bekreftet, gikk kilder nær henne ut og avslørte at Markle vurderte å gi seg som skuespiller, ifølge E! News.

I tillegg til rollen i seersuksessen «Suits», har Meghan spilt i filmer som blant andre «Remember Me» og «A Lot Like Love».

Saken fortsetter nedenfor.

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 07.05.2015 STJELER ET KYSS: 21 år gamle Victoria McRae har fridd til prins Harry to ganger tidligere. På det tredje forsøket lurte hun til seg et lite kyss. Video: 9NEWS Vis mer

Ble hetset

Det var i november i fjor at det britiske hoffet avslørte at prins Harry hadde funnet lykken med den amerikanske skuespilleren.

Avsløringen kom i kjølvannet av at Meghan Markle over en periode skal ha blitt utsatt for hets og trakassering på grunn av romanseryktene.

- Prins Harry er bekymret for Meghan Markles sikkerhet og er dypt skuffet over at han ikke kunne beskytte henne. Det er ikke riktig at miss Markle etter noen måneders forhold til ham skal bli utsatt for en slik stormfull situasjon. Han vet at folk vil si at: «det er prisen å betale», og: «det er spillereglene». Han er uenig med dem. Det er ikke et spill – det er livet hans og hennes, skrev hoffet, ifølge The Telegraph.

Det skal ha vært Meghans gode venn Markus Anderson som angivelig introduserte Meghan og Harry for hverandre i fjor, ifølge Vanity Fair.

LES OGSÅ: Prinsesse Märtha Louise doblet inntekten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer