Meghan Markle:

Meghan Markle ble smuglet inn på Kensington Palace 

Prins Harrys kjæreste er på plass i London for å delta i Pippa Middletons bryllup. 

SPENNING: Det er mye nysgjerrighet rundt hva skuespiller Meghan Markle kommer til å være kledd i når hun deltar i årets største, britiske bryllup. Foto: NTB scanpix 
SPENNING: Det er mye nysgjerrighet rundt hva skuespiller Meghan Markle kommer til å være kledd i når hun deltar i årets største, britiske bryllup. Foto: NTB scanpix  Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Lørdag arrangeres bryllupet til lillesøsteren til hertuginne Kate, Pippa Middleton (33), og kjæresten James Matthews (41).

Det har tidligere vært usikkert om prins Harrys (32) kjæreste, Meghan Markle (35), fikk lov til å komme i bryllupet. Tidligere denne uken ankom imidlertid den amerikanske skuespilleren London for å delta i det storslåtte bryllupet.

Ifølge Daily Mail landet «Suits»-stjernen på Heathrow Airport tirsdag og ble fraktet til Kensington Palace umiddelbart.

Selv om det er mye nysgjerrighet rundt hva slags brudekjole Pippa vil ha på seg, er det også mange som lurer på hva Meghan Markle kommer til å være kledd i under seremonien.

Nettstedet skriver at det foreløpig er ukjent hva hun vil ha på seg, men ryktene sier at hun kommer til å ha på seg et hodeplagg av noe slag.

Seriøst forhold

Kilder hevder at forholdet mellom prins Harry og Meghan Markle er svært seriøst, noe bryllupsinvitasjonen er en indikasjon på.

I utgangspunktet mottok ikke Meghan en invitasjon til bryllupet, ettersom det relativt ferske paret verken er forlovet eller gift.

Men kort tid etter ble det kjent at det ble gjort et unntak, og at skuespilleren får delta både i kirken og under festen.

Saken fortsetter nedenfor.

«HER ROYAL HOTNESS»: Bakenden til Pippa Middleton ble kjent over natta etter at hun stilte i en tettsittende elfenbenshvit kjole i søsterens bryllup i 2011. Video: Hege Varsi / NTB Scanpix Vis mer

Den siste tiden har det svirret rykter om at det er realistisk å tro at prins Harry kommer til å fri til kjæresten i fremtiden.

Duoen har nemlig ikke gjort for for å skjule kjærligheten de siste månedene, og romantiske bilder av dem har dukket opp i media støtt og stadig.

Stormforelsket

GOD KONTAKT: Prins Harry og Pippa var begge forlovere i bryllupet til prins William og hertuginne Kate i 2011. Foto: NTB Scanpix
GOD KONTAKT: Prins Harry og Pippa var begge forlovere i bryllupet til prins William og hertuginne Kate i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i vinter at det britiske hoffet bekreftet at den tidligere party-prinsen hadde funnet lykken med den amerikanske brunetten.

I starten av mai tok han med seg sin utkårede til et poloarrangement i Ascot, og det var liten tvil om at romantikken blomstrer.

Paret ble nemlig observert i het omfavnelse på en parkeringsplass. De to ble fotografert mens de kysset på hverandre mellom to biler.

Prinsen var til stede for å delta på hesteryggen, samt for å støtte hans veldedige organisasjoner Sentebale og WellChild.

Saken fortsetter nedenfor.

NYFORELSKET: Da prins Harry og Meghan Markle delok på et poloarrangement i Ascot for noen uker siden, satt de av tid til å pleie kjærligheten. Foto: NTB scanpix
NYFORELSKET: Da prins Harry og Meghan Markle delok på et poloarrangement i Ascot for noen uker siden, satt de av tid til å pleie kjærligheten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Romantisk tur til Jamaica

I mars viste de også sin kjærlighet under bryllupet til en venn av prins Harry på Jamaica.

Selve bryllupet ble holdt i en lokal kirke i byen Montego Bay, mens festen gikk videre til Round Hill Resort, skriver Daily Mail.

Den britiske prinsen og filmstjernen klarte ikke å holde hendene borte fra hverandre da de ble avbildet under bryllupsfesten, ifølge avisen.

- De så helt fantastiske ut sammen. De kysset noen ganger og så rett og slett ut til å kose seg i hverandres selskap, sa et øyenvitne til Daily Mail.

LES OGSÅ: Slik blir Pippas luksusbryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer