Familietrøbbel i kjendisverdenen:

Meghan er ikke alene om sin offentlige familiekonflikt

Fra heiskrangel til avslørende bok. Som kjendis må du tåle at sladderpressen får med seg det meste - selv det som skjer innad i familien.

FAMILIEDRAMA: Er man superstjerne, vil store deler av livet ditt havne i mediene. Det involverer også personlige familiekonflikter, som alle på bildet ovenfor har opplevd. Foto: NTB scanpix
FAMILIEDRAMA: Er man superstjerne, vil store deler av livet ditt havne i mediene. Det involverer også personlige familiekonflikter, som alle på bildet ovenfor har opplevd. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Familien til hertuginne Meghan, som i mai giftet seg med britenes prins Harry, har den siste tiden skapt hodebry for det nygifte hertugparet.

Med blant andre en ubesluttsom far og en provosert og spydig halvsøster, har familien Markle fått mye oppmerksomhet i internasjonal presse.

Nettopp dette er en av ulempene ved å være berømt. Uansett hva som skjer privat, er det stor sjanse for at mediene plukker det opp.

Å få familiekonflikter slått opp på sladrepressens forsider er ikke noe nytt, og det finnes flere eksempler på dette gjennom årene.

Angrep svogeren

Det er vel svært få som ikke fikk med seg den berømte og mye omtalte heiskrangelen mellom Beyoncés (36) lillesøster Solange (32) og sangstjernens ektemann Jay Z (48) tilbake i 2014.

Etter Met-gallaens etterfest på Standard Hotel i New York, fanget et overvåkningskamera opp en opphetet krangel mellom de to sistnevnte inne i en heis. Videoen ble publisert på TMZ.

I videoen kan man se sangstjernens lillesøster går til angrep på svogeren med både slag og spark. En livvakt forsøker å holde henne tilbake, men hun får likevel inn flere slag.

Trioen ble siden avbildet der de forlater bygningen sammen, der en tydelig irritert Solange leder an foran en smilende Beyoncé og en forvirret Jay Z.

IRRITERT: Solange (foran) var tydelig irritert da trioen omsider kom ut av heisen. Foto: Splash News
IRRITERT: Solange (foran) var tydelig irritert da trioen omsider kom ut av heisen. Foto: Splash News Vis mer

Det er fremdeles usikkert hva som forårsaket angrepet, men det har blitt spekulert på om 32-åringen hadde funnet ut om Jay Zs angivelige sidesprang.

I 2017 innrømmet rapperen at han hadde vært utro mot kona, og med det mente mange at mysteriet rundt heisangrepet omsider hadde blitt løst.

Arvekrangel

En som til stadighet har vekket stor interesse i sladderpressen er den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (45).

Hun er datter av tv-produsenten Aaron Spelling, som medvirket til over 200 produksjoner og bygget opp en enorm formue. Da han døde i 2006 etterlot han seg hele 3,5 milliarder, og Tori fikk 5,6 millioner i arv.

KRANGEL: Da Tori Spellings far, Aaron Spelling, døde i 2006, utløste det en hissig konflikt mellom henne og moren Candy. Foto: REUTERS / Fred Prouser
KRANGEL: Da Tori Spellings far, Aaron Spelling, døde i 2006, utløste det en hissig konflikt mellom henne og moren Candy. Foto: REUTERS / Fred Prouser Vis mer

Etter farens død fjernet imidlertid Toris mor, Candy Spelling (72), datteren fra testamentet, og tok dermed fra henne arven hun skulle få etter faren.

Dette førte til en arvekrangel mellom mor og datter, og konflikten ble svært offentlig da de begge gikk ut mot hverandre i mediene.

Tori gjorde blant annet et intervju med US Magazine bare noen dager etter sin fars død, der hun anklaget moren for utroskap.

I 2009 gikk Candy til angrep på datteren og anklaget henne for farens død i et intervju med radiostasjonen 94.7 WMAS.

- Datteren min bestemte seg en dag for at hun ikke skulle prate med ektemannen min, meg eller sønnen min. Slik har det vært de siste fire eller fem årene, sa 72-åringen og fortsatte:

-Det er sørgelig, for det var egentlig det som tok livet av Aaron. Han ville ikke leve lenger etter det. Du vet, han hadde gjort alt han kunne gjøre for datteren sin, og så vil hun ikke ha noe mer å gjøre med han å gjøre når han ikke kunne gjøre mer for henne.

Tori og Candy ble gjenforent i en kort periode i 2007, da Tori fikk sønnen Liam med ektemannen Dean McDermott (51) - men kontakten ble brutt etter kort tid.

Candy har hevdet at datteren ikke vil ha noe forhold til henne, mens Tori selv hevder at de elsker hverandre, men helt enkelt ikke har kontakt.

- Mamma er den hun er. Jeg har blitt den jeg er. Ved et punkt innså jeg at vi ikke passer sammen, har Tori sagt til People, ifølge Fox News.

Lekket privat samtale

Lindsay Lohan (33) slo for alvor gjennom i 2004 da hun spilte hovedrollen som Cady Heron i filmen «Mean Girls», sammen med blant andre «Mamma Mia»-aktuelle Amanda Seyfried (32).

Skuespillerens liv har for det meste vært fylt med skandaler de siste årene, og hun har heller ikke sluppet unna å få privatlivet eksponert på nettsteder over hele verden.

I 2009 lekket 33-åringens far, Michael Lohan (58) en rekke lydopptak fra private telefonsamtaler mellom seg selv og datteren.

I forkant hadde faren lenge figurert i en rekke medier der han tydelig uttrykte sin mening om at datteren trengte hjelp og at ikke alt var ved sine fulle fem.

PRIVAT SAMTALE: Michael Lohan, her på vei inn i et rettslokale i 2007, lekket i 2009 et lydopptak fra en telefonsamtale med datteren. Da så hun rødt.

Foto: AP / Ed Betz
PRIVAT SAMTALE: Michael Lohan, her på vei inn i et rettslokale i 2007, lekket i 2009 et lydopptak fra en telefonsamtale med datteren. Da så hun rødt. Foto: AP / Ed Betz Vis mer

Det er en gråtkvalt Lindsay som kunne høres på lydopptakene, og hun var tydelig fra seg og klagde over familieproblemer og forholdet til ekskjæresten Samantha Ronson (40).

- Ingen bryr seg om meg. Alt er om hvordan de har det, og ikke hvordan jeg har det. Ingenting handler om meg. Det har aldri handlet om meg, sa hun blant annet.

Den 33 år gamle skuespilleren reagerte med sinne da opptakene ble offentliggjort, og gikk hardt ut mot faren i en rekke innlegg på Twitter.

«Min far er gal, og fortjener ikke engang tittelen som far. Han har aldri vært der for meg i hele mitt liv. Bortsett fra da han truet meg og familien min, da», skrev hun blant annet i et av innleggene.

Søskenkrangel

Popdronningen Madonna (59) og broren Christopher Ciccone (57) var i tidligere år gode venner, og broren var blant annet sangerens assistent.

Da han i 2008 fikk sparken fra assistentjobben, skal forholdet ha kjølnet kraftig - og broren bestemte seg for å ta igjen på søsteren.

ASSISTENT: Her er Madonna og broren Christopher (til venstre) avbildet i 1991, da sistnevnte var søsterens assistent. Foto: AP / Julie Markes
ASSISTENT: Her er Madonna og broren Christopher (til venstre) avbildet i 1991, da sistnevnte var søsterens assistent. Foto: AP / Julie Markes Vis mer

Dette gjorde han ved å skrive en meget avslørende bok om 59-åringen, der han blant annet fremstilte henne som en kontrollerende og selvopptatt diva.

Boken inneholdt blant annet detaljer om Madonnas turbulente forhold til eksmannen Guy Ritchie (49), ekteskapet med skuespiller Sean Penn (57), samt hennes mange kvinnelige romanser og affærer.

Søsknene brøt all kontakt i flere år, før Christopher i 2012 kunne avsløre at de hadde gjenopptatt kontakten over e-post, blant annet etter at Christopher hadde vært inn og ut av rehab flere ganger, melder Telegraph.

LES OGSÅ: Tjente 41 millioner på fem minutter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer