Høygravide Jørgine Massa Vasstrand:

- Meget skuffende

Jørgine Massa Vasstrand hadde termin for flere dager siden.

SPREKKEFERDIG: Det begynner for alvor å nærme seg fødsel for Jørgine Vasstrand. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SPREKKEFERDIG: Det begynner for alvor å nærme seg fødsel for Jørgine Vasstrand. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av juli i fjor ble det kjent at influenser og tv-profil Jørgine Massa Vasstrand (32), også kjent som «Funkygine», venter barn igjen.

Det blir hennes fjerde barn, og andre sammen med ektemannen Morten Sundli (31).

Men familiens siste tilskudd lar vente på seg. Onsdag skrev Vasstrand på Instagram at hun allerede hadde gått to dager over termin.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Meget skuffende

Den høygravide 32-åringen sitter ikke på latsida av den grunn. Torsdag postet hun bilder og en videosnutt fra en liten skitur med ektemannen.

Under bildene delte hun også en ganske personlig tekst. Det er nemlig ikke en hemmelighet at Vasstrand ikke er så stor fan av å gå gravid - og da er det nok heller ikke så populært at svangerskapet drøyer.

«I dag har det vært mest grining. Helt klart mest av det. Men det ble også en liten skitur».

Slik begynner Funkygine innlegget, og legger til at skituren var på Sundlis initiativ. Han mente psyken hennes kunne ha godt av litt frisk luft og bevegelse.

«Og det kan godt hende han hadde rett i, men min eneste motivasjon var å sjekke om det var mulig å stake i gang fødselen. Det var det ikke. Eller jeg fikk det i alle fall ikke til. Og det var jo så klart meget skuffende», forteller hun ærlig.

Se og Hør har vært i kontakt med Jørgine Massa Vasstrand som er klar over at saken omtales.

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

Hyller ektemannen

Vasstrand og Sundli giftet seg sommeren 2017. Førstnevnte har flere ganger vært åpen om at Sundli må tåle mye fra henne - spesielt når hun er gravid.

Torsdag benytter hun imidlertid muligheten til å skryte av mannen sin og takke han for den støtten han har gitt henne.

VENTER BARN: Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli blir når som helst foreldre igjen. Foto: Skjermdump Instagram
VENTER BARN: Jørgine Massa Vasstrand og Morten Sundli blir når som helst foreldre igjen. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

«Selv om det er jeg som bærer på denne svære ungen, og det er jeg som ikke har sovet i mer enn en time sammenhengende på flere dager… så utgjør Morten det beste støtteapparatet du kan tenke deg! En helt formidabel fyr å ha på laget vil jeg si. Og jeg som trodde jeg hadde nådd maksen av kjærlighet man kan føle for ektemannen sin…men neida, her var det mer å gå på», skriver hun i den rørende hyllesten.

LES OGSÅ: Sliter med å bli gravid igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer