FORLOVET?: Megan Fox skal ha forlovet seg med Brian Austin Green bare et halvt år etter at de sist brøt forlovelsen. Foto: Stella Pictures
FORLOVET?: Megan Fox skal ha forlovet seg med Brian Austin Green bare et halvt år etter at de sist brøt forlovelsen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Megan har forlovet seg - igjen

Kjæresten røpet seg på Twitter.

SEHER.NO: Megan Fox (23) er stadig på toppen av kåringer over verdens vakreste kvinner. Men nå har hun lovet seg bort for resten av livet - igjen.

Nok en gang er det skuespillerkollega Brian Austin Green (36) som har fått Fox til å ta på seg ringen. Forlovelsen kunngjorde han selv på underlig vis på Twitter.

Paret som har vært kjærester til og fra i lengre tid, annonserte for første gang at de var forlovet i 2006, men i juni 2009 var romansen mellom skuespillerne fra "Transformers" og "Beverly Hills 90210" offisielt over.

Bare tre måneder seinere var de sammen igjen, og ble avslørt kyssende på ferie i Canada.

Da Green ble spurt av en fan på Twitter på lørdag, om han var gift og hadde unger, skrev Green:

"Jeg er forlovet og har en sønn fra et tidligere forhold," skriver ContactMusic.

Paret er for tiden i Mexico hvor hun spiller inn en ny film. Noen flere detaljer rundt den angivelige forlovelsen er ikke kjent.
 
¨Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: Hva gjør Megan naken i et bur?