HEKTISK HVERDAG: Megan Fox og Brian Austin Green har tre sønner sammen. I tillegg har Brian sønnen Kassius (14) fra et tidligere forhold. Foto: Afp
HEKTISK HVERDAG: Megan Fox og Brian Austin Green har tre sønner sammen. I tillegg har Brian sønnen Kassius (14) fra et tidligere forhold. Foto: AfpVis mer

Megan Fox viser frem sønnen for første gang

Her er hjerteknuseren som reddet ekteskapet.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Megan Fox (30) fikk kjendispressen til å gå av skaftet i april, da det ble kjent hun at hun var gravid med sitt tredje barn - åtte måneder etter bruddet med ektemannen Brian Austin Green (42).

I begynnelsen av august ønsket duoen sønnen Journey River Green velkommen til verden, og Noah Shannon (4) og Bodhi Ransom (2) ble stolte storebrødre.

Onsdag delte skuespilleren sitt første bilde av sin lille hjerteknuser med fansen på Instagram. 

- Jeg har alltid visst at jeg skulle bli mor. Det har alltid følt som om det har vært en stor del av meg. Men jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få tre stykker så raskt etter hverandre, sa Fox til Chelsea Handler i juni, ifølge UsWeekly.com.

Etter fem år som ektepar sjokkerte «Teenage Mutant Ninja Turtles»​-stjernen alle da hun søkte om skilsmisse fra Austin Green i august i fjor.

Graviditeten skal derimot ha fått henne til å revurdere forholdet.

- Hun har forandret mening. Det var Megan som ville skilles, og Brian har gjort alt i sin makt for å overbevise henne om å ikke gjennomføre det, sa en kilde til nettstedet i vår.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEMANN: Her er Brian Austin Green på et marked i L.A. med de to eldste sønnene i april. Foto: wenn.com
FAMILIEMANN: Her er Brian Austin Green på et marked i L.A. med de to eldste sønnene i april. Foto: wenn.com Vis mer

Turbulent forhold

Duoen giftet seg under en hemmelig seremoni på Hawaii i 2010, etter å ha hatt et av-og-på forhold siden 2004. Den gang var Fox kun 18 år gammel.

Året før de giftet seg, brøt paret forlovelsen de inngikk tre år tidligere.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til Us Magazine den gang.

Det tok imidlertid kun ett år før «Transformers»-skjønnheten forandret mening.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa hun til nettstedet året de giftet seg.

LES OGSÅ: Chris Hemsworth svarer på bruddryktene