Megan Fox stripper ned til undertøyet i ny reklame

Filmstjernen stilte opp i undertøysreklame for Armani. Se video!

POPULÆR: Megan Fox har gjort stor suksess med sin rolle i de to «Transformers»-filmene og har også flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner. Det har gjort henne til et ettertraktet reklameobjekt. Foto: All Over Press
POPULÆR: Megan Fox har gjort stor suksess med sin rolle i de to «Transformers»-filmene og har også flere ganger blitt kåret til en av verdens mest sexy kvinner. Det har gjort henne til et ettertraktet reklameobjekt. Foto: All Over Press Vis mer
Se Megan Fox-videoen nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Modellkjæresten til fotballstjernen Cristiano Ronaldo, Irina Shayk, har vakt oppsikt med sine lettkledde reklamebilder for Armani Swimwear.

Nå tar imidlertid «Transformers»-stjernen Megan Fox (24) - som også tidligere har reklamert for Armani -  opp kampen om hvem som kan lage de mest sexy reklamebildene.

I en video med utdrag av flere nye Megan Fox-reklamer som er lagt ut på nettstedet Youtube, poserer skuespillerinnen blant annet foran en vindmaskin i tynt undertøy.

Megan Fox' mange mannlige beundrere må imidlertid nøye seg med å beundre henne fra avstand.

Privat er hun nemlig godt gift med den tidligere «Beverly Hills 90210»-skuespilleren Brian Austin Green.

- Vi har vært sammen i seks år. Finn et bilde av oss sammen med en annen kjæreste, jeg utfordrer deg. Du vil bare finne bilder av henne mens hun gjør presse med Shia LaBeouf eller meg med min sønn. Det er det. Vi har aldri datet noen andre eller gjort noe annet, sa Brian til bladet Details i september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Splitter naken under intervju