SKEPTISK: Megan Fox forteller at hun trodde 2013 skulle bli året hvor hun virkelig kastet seg på den sosiale nettverksbølgen, men den gang ei.  Foto: Stella Pictures
SKEPTISK: Megan Fox forteller at hun trodde 2013 skulle bli året hvor hun virkelig kastet seg på den sosiale nettverksbølgen, men den gang ei. Foto: Stella PicturesVis mer

Megan Fox slettet Twitter-konto

- Sorry folkens, men jeg kommer aldri til å bli den jenta.

SEOGHØR.NO: Stadig flere kjendiser deler ord og bilder med fansen via sosiale plattformer som Twitter, Instagram og Facebook.

Men det er ikke alle som finner like stor glede ved den sosiale eksponeringen som alle.

Etter knapt en uke hadde Megan Fox (26) fått nok av Twitter, og slettet kontoen sin.

«Fem dager på Twitter, og jeg har fremdeles tilgode å oppdage greia med det. #Hvaerpoenget ???», tvitret Fox for siste gang.

Den vakre brunetten som i fjor høst ble mamma for første gang, opprettet Twitter-kontoen etter at falske rykter om at hun var død hadde begynt å spre seg på nettet, skriver The Sun.

Men en boltreplass på 140 tegn var altså ikke noe for Fox, som i 2008 ble kåret til «verdens mest sexy dame» av FHM Magazine.

Kort tid etter kontoslettingen var hun tilbake igjen på Facebook:

«Noen av dere har kanskje, eller kanskje ikke, lagt merke til at jeg har stengt Twitter-kontoen min. Jeg trodde 2013 skulle bli året hvor jeg virkelig blomstret til og ble en skikkelig sosial nettverks-sommerfugl, men den gang ei. Det viser seg at jeg hater det.

Jeg elsker dere folkens, men jeg kommer aldri til å bli den jenta. Facebook er det eneste jeg kan takle. #Jegerveldigleifordet».

På bare fem dager hadde Transformers-stjernen fått hele 280 000 Twitter-følgere.LES OGSÅ: Dette får du aldri se Megan Fox gjøre igjen