STOR STJERNE: Etter et tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer Vis mer

Megan Fox:

Megan Fox skal ha krevd væpnet ulvevakt i Norge

- Noen hadde advart henne.

Publisert

I juni i fjor dukket filmstjernen Megan Fox (32) opp i Oslos gater, til fansens store overraskelse. Se og Hør møtte stjernen, som blant annet kunne fortelle at hun aldri hadde vært her før.

Norgesbesøket skyldte innspillingen av «Legends Of The Lost with Megan Fox», som hadde premiere i USA i desember. Stjernen spilte inn deler av materiale i Norge og tilbragte blant annet tid i Gaupesteinmarka, et naturreservat som strekker seg over kommunene Ski, Enebakk og Hobøl.

Ifølge Smaalenens Avis skal den amerikanske skuespilleren ha hatt spesielle krav da hun ankom Norge. Blant annet da hun ble informert om dyrelivet i skogen, krevde hun spesiell sikkerhet.

Se dette innlegget på Instagram

NYT Outtakes 📸

Et innlegg delt av Megan Fox (@meganfox)

Krevde beskyttelse

Området hvor innspillingen fant sted tilhører gårdseier Jan Gjestang, som nå har uttalt seg om det celebre, uventede besøket - og Fox' spesielle krav.

- Noen hadde advart henne om at det kunne være ulv i området. Da hun hørte det krevde hun beskyttelse. Så da måtte den lokale representanten i all hast finne væpnede vakter som kunne passe på at det ikke kom ulv inn på området. Det er jo en litt uvanlig forespørsel her i Norge, så de klarte ikke finne noen. Da stilte jeg og sønnen min opp, med hver vår børse med patronene lengst nede i lommen, sier Gjestang til avisen.

Stjernen ankom sammen med et følge på omtrent 15 personer, skriver avisen videre.

- Grunnen til at de valgte å komme akkurat hit er vel på grunn av det varierte skoglandskapet med raske vekslinger mellom dype mørke granskoger, myrer og åser. Det skulle være litt mystisk og skummelt, som passet til vikingtemaet for episoden de spilte inn, fortsetter Gjestang.

Første gang

Da Se og Hør møtte Fox i fjor sommer, avslørte hun at det var nettopp på grunn av innspillingen at hun var i Norge.

Se video av Megan Fox i Oslo øverst i saken!

- Vi filmer en reisedokumentarserie for en reisekanal i USA. Historien vi spiller inn her handler om en kvinnelig vikingkriger som ble gravd opp fra en vikinggrav, sa hun og fortsatte:

- Jeg koser meg her. Jeg har aldri vært her før. Det er veldig fint her, og det er veldig rent, sa hun og sammenliknet Oslo med Los Angeles, som hun ikke synes er like rent.

Fox kunne også røpe at hun hadde planer om å være i Norge i tre eller fire dager før turen gikk tilbake til Los Angeles der hun bor.

Bekreftet de 10 år gamle ryktene

Megan Fox var det store bombenedslaget i filmverdenen i 2007, da både menn og kvinner verden over siklet etter bildene av henne i «Transformers».

At 32-åringen hadde en god kjemi med skuespillerkollega Shia LaBeouf (32), hersket det aldri noen tvil om. Grunnet de romantiske scenene, tok det heller ikke lang tid før både fans og presse spekulerte heftig på om det hadde oppstått en romanse også utenfor settet.

De to stjernene holdt imidlertid kortene tett til brystet, og i takt med tiden opphørte romansefokuset. To år senere var sirkuset imidlertid i gang igjen - da LaBeouf og Fox spilte mot hverandre i oppfølgeren «Transformers 2».

<strong>HETE SCENER:</strong> Verken Shia LaBeouf eller Megan Fox har nektet for at de hadde svært god kjemi på settet. Nå viser det seg at det fantes mer mellom dem enn det offentligheten fikk vite. Foto: NTB Scanpix
HETE SCENER: Verken Shia LaBeouf eller Megan Fox har nektet for at de hadde svært god kjemi på settet. Nå viser det seg at det fantes mer mellom dem enn det offentligheten fikk vite. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og i 2011 hintet LaBeouf om at det hadde vært en flørt på gang mellom ham og Fox under filminnspillingen. I november, ti år etter at ryktene oppstod, åpnet endelig Fox seg om det «alle» lurte på:

- Det var en romantisk relasjon mellom oss, det kan jeg bekrefte. Jeg er veldig glad i ham, og det har jeg aldri lagt skjul på - jeg er glad i ham, fortalte hun under en gjesteopptreden på «Watch What Happens Live with Andy Cohen», ifølge CNN.

Selv om filmstjernen innrømmet at forholdet baserte seg på mer enn bare det vennskapelige, understreket hun at romansen ikke varte særlig lenge.

LES OGSÅ: Letter på sløret om sitt hemmelige Norgesbesøk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer