Megan Fox:

Megan Fox gjør lettkledd comeback etter fødslene

«Transformers»-stjernen stiller opp som undertøysmodell i ny reklamekampanje.

STOLT MAMMA: Megan Fox elsker livet som trebarnsmor, men innrømmer at det kan være tøft til tider. Foto: NTB Scanpix
STOLT MAMMA: Megan Fox elsker livet som trebarnsmor, men innrømmer at det kan være tøft til tider. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Megan Fox (31) ble et globalt sex-symbol over natten, etter at hun slo igjennom i filmen «Transformers» i 2007.

Men etter at hun i ble mamma for første gang i 2012, har 31-åringen holdt en lav offentlig profil.

Nå gjør hun imidlertid et svært lettkledd comeback - som undertøysmodell for kleskjeden Frederick's.

Megan Fox in our latest lingerie 🌹

Et innlegg delt av Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood)

I en ny reklamekampanje poserer Megan i flere sexy antrekk og legger ikke skjul på at hun ser tilbake være i samme form som før hun fødte barna Noah (5), Bodhi (3) og Journey, som kom til verden i fjor.

Ifølge Daily Mail har Megan vært tett involvert i kleskjedens kolleksjoner, etter at hun kjøpte opp butikkene sammen med en forretningspartner i 2016.

Megan Fox (@the_native_tiger) making a statement in our newest lingerie 💋#flauntfredericks

Et innlegg delt av Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood)

Til TV-programmet Extra har hun ikke lagt skjul på at det har kostet mye svette og innsats å få tilbake kroppen sin til gammel form.

- Det har vært veldig hardt denne gangen. Jeg har løpt mye og langt. Det har vært fælt.

Megan har vært sammen med barnas far, den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Brian Austin Green (44) - siden 2004, da Megan var kun 18 år gammel.

Elegance is best worn in lingerie 💋 Check out our newest collection featuring Megan Fox (@the_native_tiger) #flauntfredericks

Et innlegg delt av Frederick's of Hollywood (@fredericks_hollywood)

Forholdet har flere ganger vært utsatt for bruddrykter, og i 2015 kunngjorde paret at de skulle skilles.

Men noen måneder senere gjorde de to helomvending, etter at det hadde blitt kjent at de ventet sitt tredje barn sammen.

STJERNEPAR: Megan Fox var kun 18 år da hun ble sammen med tretten år eldre Brian Austin Green. Paret har vært sammen - med enkelte opphold - siden 2004. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Megan Fox var kun 18 år da hun ble sammen med tretten år eldre Brian Austin Green. Paret har vært sammen - med enkelte opphold - siden 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Megan har sagt til People at livet som trebarnsmor krever mye energi.

- Jeg har ikke sovet på ett år. Jeg ammer fortsatt, og Journey våkner opp hele tiden. Deretter kommer de to andre og vekker meg. De hopper også opp i sengen min.

En annen skuespillerinne som har fått mye oppmerksomhet for å komme seg raskt tilbake til tidligere toppform etter en fødsel, er «Sin City»-stjernen Jessica Alba (36).

UT PÅ TUR: Megan og Brian bruker mye tid med sine tre barn. Foto: NTB Scanpix
UT PÅ TUR: Megan og Brian bruker mye tid med sine tre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun har fortalt til bladet Health at hun aldri var helt komfortabel med kroppen sin før etter hun hadde født sine to barn Honor Marie (9) og Haven Garner (6).

- Jeg har brukt mer korte skjørt etter at jeg fikk barn. Tidligere gikk jeg aldri i det. Jeg var veldig usikker på meg selv. Nå føler jeg meg mye mer vel i min egen kropp. Jeg mener, hvem bryr seg? Det er virkelig ikke nødvendig å kaste bort tid på å bekymre seg over noe som egentlig ikke betyr så mye, sier hun.

TRAVEL MAMMA: Jessica Alba har tidligere sagt at morsrollen førte til en positiv endring i livet hennes. Her er hun med sine to døtre. Foto: NTB Scanpix
TRAVEL MAMMA: Jessica Alba har tidligere sagt at morsrollen førte til en positiv endring i livet hennes. Her er hun med sine to døtre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den vakre stjernen har flere ganger vist at morsrollen har endret henne til det positive. Hun har tidligere innrømmet på hjemmesiden sin at hun ikke fant seg selv før hun ble mor.

- Da jeg ble mamma, ble jeg endelig den personen jeg egentlig er, som jeg alltid burde ha vært. Det er den mest givende jobben i verden, har hun skrevet på sin hjemmeside.

LES OGSÅ: Megan Fox avlyser skilsmissen