<strong>LYKKELIG:</strong> Det er bladet Star som melder om nyheten. Megan Fox skal være lykkelig over å ha en baby i magen. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Det er bladet Star som melder om nyheten. Megan Fox skal være lykkelig over å ha en baby i magen. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Megan Fox er gravid

Magasin hevder 25-åringen Megan Fox venter sitt første barn.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Megan Fox (25) skal ifølge bladet Star være gravid.

Fox og ektemannen, «Beverly Hills 90210»-skuespiller Brian Austin Green, venter med det sitt første barn sammen.

- De fant det akkurat ut, og er utrolig lykkelige. Det er fortsatt tidlig, så de har kun fortalt det til familie og nære venner, sier en kilde til bladet ifølge Bang Showbiz.

Brian har sønnen Kassius (9) fra et tidligere forhold med Vanessa Marcil, så Fox har allerede god trening i å være mamma.

- Megan har blitt en flott stemor, og Brian vet at hun kommer til å være fantastisk for babyen. Hun har virkelig vokst i løpet av de siste to årene. Familien hennes kommer alltid først.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Saksøkt for å ha overfalt fotograf

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer