Megan Fox delte sjeldent bilde av sønnen

«Enhjørning», kaller filmstjernen det yngste sjarmtrollet hun har med Brian Austin Green.

STOLT MAMMA: Skuespiller Megan Fox delte nylig et nusselig bilde av sin yngste sønn med Instagram-følgerne sine. Her er hun på en visning av «Teenage Mutant Ninja Turtles» på AMC Lincoln Square i New York sommeren 2014. Foto: Ap
STOLT MAMMA: Skuespiller Megan Fox delte nylig et nusselig bilde av sin yngste sønn med Instagram-følgerne sine. Her er hun på en visning av «Teenage Mutant Ninja Turtles» på AMC Lincoln Square i New York sommeren 2014. Foto: Ap Vis mer

SEOGHØR.NO: Megan Fox (29), kjent fra filmer som «Teenage Mutant Ninja Turtles» og «Jennifer's Body», er blant de flotteste kvinnene i Hollywood.

Og nå er det blitt tydelig at minstesønnen hennes, som kom til verden i februar 2014, har arvet mye av utseendet hennes.

Onsdag delte skuespilleren et sjeldent bilde av Bodhi Ransom (20 mnd.) på Instagram-profilen sin. På fotoet av sjarmtrollet ser det absolutt ut som han har arvet Megans vakre, blå øyne og lange øyevipper.

«Bodhi: Skjønnhet. Klovn. Enhjørning» skriver den stolte moren under Instagram-bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Bodhi: Stunner. Clown. Unicorn.

Et bilde publisert av Megan Fox (@the_native_tiger)

Ifølge People er dette første gang siden januar at filmstjernen deler et Instagram-bilde av Bodhi med fansen. I skrivende stund har det søte bildet høstet omlag 80 000 likes og 3000 kommentarer, og flere påpeker hvor skjønn ettåringen er eller at han ligner sin berømte mor.

Elsker å være mor

Megan Fox, som for alvor slo igjennom da hun spilte Mikaela Banes i «Transformers» (2007), har dessuten sønnen Noah (3) med «Beverly Hills 90210»-kjekkasen Brian Austin Green (42).

Stjerneparet ble separert i august, etter fem års ekteskap. Fox søkte om skilsmisse få dager etter separasjonen. 

Saken fortsetter under bildene.

LIKER FAMILIELIVET: Megan Fox har også sønnen Noah (ytterst t.h) med eksen Brian Austin Green. Her er skuespilleren avbildet med eldstesønnen i Los Angeles i august.  Foto: NTB Scanpix
LIKER FAMILIELIVET: Megan Fox har også sønnen Noah (ytterst t.h) med eksen Brian Austin Green. Her er skuespilleren avbildet med eldstesønnen i Los Angeles i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den unge tobarnsmoren har tidligere fortalt hvordan synet hun har på livet endret seg etter at hun fikk barn. Før jul i 2012, da eldstesønnen Noah var noen få måneder gammel, åpnet hun seg i et intervju med Daily Mirror:

- Morsrollen har gitt meg en opplevelse av min egen dødelighet, fordi jeg innser at det ikke finnes nok tid i verden for meg til å være sammen med Noah. Man blir klar over hvor fort tiden går. Han er bare åtte uker gammel, men jeg vil ikke at han skal vokse for fort. Da han var bare fem dager gammel gråt jeg fordi han vokste så fort, sa Megan Fox den gang.

Saken fortsetter under bildet.

FILMSTJERNE: Megan Fox spiller fortsatt i filmer, selv om hun synes det er vanskelig å være borte fra sønnene sine. I agust i fjor var hun å se på norske kinoer i «Teenage Mutant Ninja Turtles».  Foto: Paramount Pictures/ Filmweb.no
FILMSTJERNE: Megan Fox spiller fortsatt i filmer, selv om hun synes det er vanskelig å være borte fra sønnene sine. I agust i fjor var hun å se på norske kinoer i «Teenage Mutant Ninja Turtles». Foto: Paramount Pictures/ Filmweb.no Vis mer

I 2014, da Noah hadde blitt storebror til lille Bodhi, røpet skuespilleren at hun syntes det var vanskelig å kombinere morsrollen med en karriere i Hollywood.

- Jeg har egentlig aldri vært spesielt ambisiøs når det kommer til karrieren min. Men etter at jeg nå har fått min andre sønn, synes jeg det er veldig vanskelig å være en mamma som jobber. Det er spesielt vanskelig fordi hjertet mitt ikke ligger i arbeidet, men hjemme hos familien, fortalte Fox åpenhjertig.

Nylig ble det imidlertid kjent at hun midlertidig tar over for Zooey Deschanel (35) i komiserien «New Girl» mens Deschanel er i mammapermisjon.

LES OGSÅ: Her kollapset Lamar Odom