Megan Fox delte sjeldent bilde av sønnen

«Enhjørning», kaller filmstjernen det yngste sjarmtrollet hun har med Brian Austin Green.

STOLT MAMMA: Skuespiller Megan Fox delte nylig et nusselig bilde av sin yngste sønn med Instagram-følgerne sine. Her er hun på en visning av «Teenage Mutant Ninja Turtles» på AMC Lincoln Square i New York sommeren 2014. Foto: Ap
STOLT MAMMA: Skuespiller Megan Fox delte nylig et nusselig bilde av sin yngste sønn med Instagram-følgerne sine. Her er hun på en visning av «Teenage Mutant Ninja Turtles» på AMC Lincoln Square i New York sommeren 2014. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Megan Fox (29), kjent fra filmer som «Teenage Mutant Ninja Turtles» og «Jennifer's Body», er blant de flotteste kvinnene i Hollywood.

Og nå er det blitt tydelig at minstesønnen hennes, som kom til verden i februar 2014, har arvet mye av utseendet hennes.

Onsdag delte skuespilleren et sjeldent bilde av Bodhi Ransom (20 mnd.) på Instagram-profilen sin. På fotoet av sjarmtrollet ser det absolutt ut som han har arvet Megans vakre, blå øyne og lange øyevipper.

«Bodhi: Skjønnhet. Klovn. Enhjørning» skriver den stolte moren under Instagram-bildet.

Saken fortsetter nedenfor.

Ifølge People er dette første gang siden januar at filmstjernen deler et Instagram-bilde av Bodhi med fansen. I skrivende stund har det søte bildet høstet omlag 80 000 likes og 3000 kommentarer, og flere påpeker hvor skjønn ettåringen er eller at han ligner sin berømte mor.

Elsker å være mor

Megan Fox, som for alvor slo igjennom da hun spilte Mikaela Banes i «Transformers» (2007), har dessuten sønnen Noah (3) med «Beverly Hills 90210»-kjekkasen Brian Austin Green (42).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer