Megan Fox ble mamma igjen

Hollywoodstjernen og Brian Austin Green har gitt sitt nye familiemedlem et uvanlig navn.

NYBAKTE FORELDRE: Megan Fox og Brian Austin Green fikk sitt tredje barn sammen forrige uke.  Foto: Ap
NYBAKTE FORELDRE: Megan Fox og Brian Austin Green fikk sitt tredje barn sammen forrige uke. Foto: Ap Vis mer

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Megan Fox (30) overrasket alle da hun i april dukket opp på scenen under CinemaCon i Las Vegas med en gravidmage - åtte måneder etter hun og ektemannen Brian Austin Green (43) annonserte at de skulle skilles.

I ettertid ble det kjent at det faktisk er Brian som er barnefaren, og at duoen har avlyst skilsmissen for å prøve og ordne opp i problemene.

Ifølge nettstedet E!News kan filmstjerneparet nå juble over å ha fått et nytt familiemedlem.

Sønnen deres, med det litt uvanlige navnet Journey River Green, skal ha kommet til verden den 4. august. 

Fra før har de sønnen Noah (3) og Bodhi (2). 

Saken fortsetter nedenfor.

TO BLE TRE: Sønnene til Megan Fox og Brian Austin Green, Noah og Bodhi, har nå fått en lillebror. Her er far og barn på et marked i L.A. i april. Foto: wenn.com
TO BLE TRE: Sønnene til Megan Fox og Brian Austin Green, Noah og Bodhi, har nå fått en lillebror. Her er far og barn på et marked i L.A. i april. Foto: wenn.com Vis mer

Avlyste skilsmissen

I starten av forrige måned ble det kjent at skuespillerparet avlyste skilsmissen og gjør sitt beste for å få ekteskapet til å fungere. 

- Brian og Megan bor nå sammen i Malibu med sine to sønner. De kommer godt overens og virker veldig lykkelige, sa en kilde til People.com. 

SAMMEN IGJEN: Megan Fox og Brian Austin Green annonserte at de skulle skilles i fjor, men nå gjør de alt for å ordne opp i problemene.  Foto: Splash News
SAMMEN IGJEN: Megan Fox og Brian Austin Green annonserte at de skulle skilles i fjor, men nå gjør de alt for å ordne opp i problemene. Foto: Splash News Vis mer

Det kan virke som de har jobbet hardt for familielivet helt siden den seneste graviditeten ble kjent. 

De siste månedene har de blitt observert sammen en rekke ganger, blant annet da familien på fire reiste på ferie sammen til Hawaii i april.

Turbulent forhold

Brian og Megan giftet seg under en hemmelig seremoni på Hawaii i 2010, etter å ha hatt et av-og-på forhold siden 2004. Den gang var Fox kun 18 år gammel.

Året før de giftet seg, brøt paret forlovelsen de inngikk tre år tidligere.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til Us Magazine den gang.

Det tok imidlertid kun ett år før «Transformers»-skjønnheten forandret mening.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa hun til nettstedet året de giftet seg.

LES OGSÅ: Molly Sims blir mamma for tredje gang