Megan Fox ble mamma for første gang

Sønnen skal hete Noah Shannon Green.

FORELDRE: Megan Fox og Brian Austin Green ble for tre uker siden foreldre til lille Noah Shannon Green. Foto: All Over Press
FORELDRE: Megan Fox og Brian Austin Green ble for tre uker siden foreldre til lille Noah Shannon Green. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Skuespiller og modell Megan Fox (26) og ektemannen Brian Austin Green (39) ble foreldre for første gang, da lille Noah Shannon Green så dagens lys 27. september.

- Vi er heldige og har hatt noen rolige uker hjemme allerede, og jeg ønsker nå å fortelle om fødselen selv før andre gjør det. Han er frisk, glad og perfekt, skrev Fox på sin Facebook-side i kveld.

SE OGSÅ SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Det er første gang modellen blir mamma, men hun har et godt forhold til ektemannens sønn Kassius Lijah (10), som han har fra sitt tidligere forhold med «Beverly Hills 90210»-kollega Vanessa Marcil (44).

Fox og Green giftet seg i all hemmelighet på Hawaii sommeren 2010, og i mars i år begynte graviditetsryktene å svirre.

26-åringen er et spirituelt vesen, og tidlig i svangerskapet begynte hun å ta i bruk smykker med medaljonger spesielt egnet for å «passe på og beskytte» den lille hun hadde i magen.

- Vi er ydmyke over å ha fått mulighet til å kalle oss selv foreldre til denne vakre sjelen, og jeg vil for alltid være takknemlig overfor Gud som har tillatt meg å kjenne på slik en bunnløs og plettfri kjærlighet, skriver den nybakte moren videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Megan Fox: - Ja, puppene mine er ekte!