HADDE PÅ SEG HOLD-IN: Da Megan Fox gjestet «Jimmy Kimmel Live!» i februar (bildet), var hun allerede godt på vei i sitt tredje svangerskap. Det avslørte da hun besøkte talkshowet nok en gang denne uken.  Foto: wenn.com
HADDE PÅ SEG HOLD-IN: Da Megan Fox gjestet «Jimmy Kimmel Live!» i februar (bildet), var hun allerede godt på vei i sitt tredje svangerskap. Det avslørte da hun besøkte talkshowet nok en gang denne uken. Foto: wenn.comVis mer

Megan Fox: - Min ufødte baby overtalte meg til å flytte

Den høygravide Hollywood-stjernen kom med overraskende avsløring på TV.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Megan Fox (30) fikk kjendispressen til å gå av skaftet i april, da det ble kjent hun at hun var gravid med sitt tredje barn - åtte måneder etter bruddet med ektemannen Brian Austin Green (42).

Selv om det fortsatt er en liten stund til fødselen, har det ufødte barnet til Fox og Green allerede begynt å gjøre seg bemerket.

På TV-programmet «Jimmy Kimmel Live!» overrasket Megan Fox ved å fortelle at hun mottar beskjeder fra fosteret i magen sin.

- Man hører ikke en faktisk stemme, men man hører beskjeder hvis man er åpen for det. For eksempel så ville denne babyen at jeg skulle bo et annet sted. Så vi flytter til et helt annet sted i Los Angeles, fordi jeg føler at det er der denne babyen vil vokse opp, sier Fox i talkshowet.

Holdt tett om graviditeten

Hollywood-duoen, som fra før av har sønnene Noah (3) og Bodhi (2), har ifølge E!News  beholdt en god tone etter at Fox søkte om skilsmisse. Foreløpig har de vordende trebarnsforeldrene ikke avblåst skilsmissen, ifølge People.

Den kompliserte situasjonen har kanskje bidratt til at Megan Fox valgte å holde tett om graviditeten en god stund.

Saken fortsetter under bildet.

HAR KONTAKT: Megan Fox og en smilende Brian Austin Green ble fotografert sammen i Malibu forrige uke.  Foto: Splash News
HAR KONTAKT: Megan Fox og en smilende Brian Austin Green ble fotografert sammen i Malibu forrige uke. Foto: Splash News Vis mer

Måtte holde magen inne

Da hun gjestet «Jimmy Kimmel Live!» tirsdag, røpet den høygravide stjernen at hun faktisk visste at hun var gravid forrige gang hun besøkte talkshowet - i midten av februar:

- Ja, jeg var absolutt gravid, jeg var allerede i mitt andre trimester, innrømmer Megan Fox overfor programlederen, ifølge People.

Fox legger til at hun gjorde sitt ytterste for at ingen skulle få mistanke om at hun ventet barn under TV-opptredenen for drøye tre måneder siden. Løsningen ble å gjøre den voksende magen minst mulig synlig.

- Jeg hadde liksom på meg tre par med Spanx (hold-in-undertøy, journ.anm.), og vi spente den skikkelig fast, røper Megan Fox i programmet.

Saken fortsetter under bildet.

STOR MAGE: Etter å ha gjestet «Jimmy Kimmel Live!» i Hollywood tirsdag denne uken, viste Megan Fox at magen har blitt mye større siden forrige besøk i talkshowet.  Foto: Splash News
STOR MAGE: Etter å ha gjestet «Jimmy Kimmel Live!» i Hollywood tirsdag denne uken, viste Megan Fox at magen har blitt mye større siden forrige besøk i talkshowet. Foto: Splash News Vis mer

- Fosteret bad meg flytte

«New Girl»-skuespilleren forteller videre at hun har forberedt de to sønnene sine på den forestående familieforøkelsen.

- Jeg har vist dem med en dukke, så de vet hvor babyen kommer ut. Bodhi synes det er veldig morsomt at man mater babyen med puppene sine. Eldstemann skjønner det, men han er spent, sier Fox til Jimmy Kimmel.

Hollywood-skjønnheten legger heller ikke skjul på at hun gleder seg til å få fødselen overstått.

- Det blir lettere, jeg har fått barn annethvert år siden 2012, så jeg er blitt vant til det. Men jeg blir litt nervøs når jeg tenker på hvor vondt det kommer til å gjøre. Den smerten der er ingen spøk, erkjenner hun.

Saken fortsetter under bildet.

TO BLIR TRE: Sønnene til Megan Fox og Brian Austin Green, Noah og Bodhi, får snart en søster eller bror. Her er far og barn på et marked i L.A. i april. Foto: wenn.com
TO BLIR TRE: Sønnene til Megan Fox og Brian Austin Green, Noah og Bodhi, får snart en søster eller bror. Her er far og barn på et marked i L.A. i april. Foto: wenn.com Vis mer

Nytt syn på livet

Tidligere har den stolte tobarnsmoren røpet at tvangstankene og bakteriefobien hun slet med i mange år forsvant etter at hun ble mor.

- Brian var bekymret for hvordan jeg skulle reagere når barnet kom ut dekket av blod og gørr. Men det gikk helt fint da jeg la Noah på brystet mitt på fødestua (…) Angsten er blitt mye bedre etter fødselen. Minst 80 prosent bedre, fortalte hun til britiske Marie Claire i 2013.

Saken fortsetter under bildet.

SLAPP ANGSTEN: Megans psykiske problemer ble mye bedre etter at hun fikk barn. Her er den gravide stjernen gjest på morgenshowet «Despierta America» for å promotere «Teenage Mutant Ninja Turtles» i starten av mai.  Foto: SipaUSA
SLAPP ANGSTEN: Megans psykiske problemer ble mye bedre etter at hun fikk barn. Her er den gravide stjernen gjest på morgenshowet «Despierta America» for å promotere «Teenage Mutant Ninja Turtles» i starten av mai. Foto: SipaUSA Vis mer

Fox, som slo igjennom da hun spilte Mikaela Banes i «Transformers» (2007), har tidligere fortalt hvordan synet hun har på livet endret seg etter at hun fikk barn.

Før jul i 2012, da eldstesønnen Noah var noen få måneder gammel, åpnet hun seg i et intervju med Daily Mirror:

- Morsrollen har gitt meg en opplevelse av min egen dødelighet, fordi jeg innser at det ikke finnes nok tid i verden for meg til å være sammen med Noah. Man blir klar over hvor fort tiden går. Han er bare åtte uker gammel, men jeg vil ikke at han skal vokse for fort. Da han var bare fem dager gammel gråt jeg fordi han vokste så fort, sa Megan Fox den gang.

LES OGSÅ: - Johnny Depp prøvde å kvele kona med en pute