Megan Fox: - Min ufødte baby overtalte meg til å flytte

Den høygravide Hollywood-stjernen kom med overraskende avsløring på TV.

HADDE PÅ SEG HOLD-IN: Da Megan Fox gjestet «Jimmy Kimmel Live!» i februar (bildet), var hun allerede godt på vei i sitt tredje svangerskap. Det avslørte da hun besøkte talkshowet nok en gang denne uken.  Foto: wenn.com
HADDE PÅ SEG HOLD-IN: Da Megan Fox gjestet «Jimmy Kimmel Live!» i februar (bildet), var hun allerede godt på vei i sitt tredje svangerskap. Det avslørte da hun besøkte talkshowet nok en gang denne uken. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Megan Fox (30) fikk kjendispressen til å gå av skaftet i april, da det ble kjent hun at hun var gravid med sitt tredje barn - åtte måneder etter bruddet med ektemannen Brian Austin Green (42).

Selv om det fortsatt er en liten stund til fødselen, har det ufødte barnet til Fox og Green allerede begynt å gjøre seg bemerket.

På TV-programmet «Jimmy Kimmel Live!» overrasket Megan Fox ved å fortelle at hun mottar beskjeder fra fosteret i magen sin.

- Man hører ikke en faktisk stemme, men man hører beskjeder hvis man er åpen for det. For eksempel så ville denne babyen at jeg skulle bo et annet sted. Så vi flytter til et helt annet sted i Los Angeles, fordi jeg føler at det er der denne babyen vil vokse opp, sier Fox i talkshowet.

Holdt tett om graviditeten

Hollywood-duoen, som fra før av har sønnene Noah (3) og Bodhi (2), har ifølge E!News  beholdt en god tone etter at Fox søkte om skilsmisse. Foreløpig har de vordende trebarnsforeldrene ikke avblåst skilsmissen, ifølge People.

Den kompliserte situasjonen har kanskje bidratt til at Megan Fox valgte å holde tett om graviditeten en god stund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer