Bella Hadid:

- Meg stort sett hver dag

Bella Hadid vil være ærlig med følgerne sine.

DELER BILDER: Bella Hadid har delt flere bilder hvor hun gråter. Foto: Skjermdump fra Instagram
DELER BILDER: Bella Hadid har delt flere bilder hvor hun gråter. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er nok mange som gjennom sosiale medier vil påstå at supermodell og kjendisdatter Bella Hadid (25) har det mange måtte ønske seg. På Instagram avslører den unge stjernen at historien er en helt annen.

For til tross for, tilsynelatende mange venner, suksess på karrierefronten og god råd, er ikke alt rosenrødt for henne heller.

På Instagram delte hun nemlig tirsdag kveld et lengre innlegg på Instagram, hvor hun ærlig forteller at hun har grått så å si hver dag og hver kveld de siste årene.

«Alle mennesker er forskjellige. Hvert eneste menneske har noe spesielt og unikt å tilby. Og folk glemmer at alle i bunn og grunn føler det på samme måte: fortapt, forvirret, ikke helt sikker på hva de gjør her», skriver hun på Instagram.

Videre forteller hun sine nesten 50 millioner følgere at alle skal stå sammen i våre feil, i vår usikkerhet, i vår glede, i vår lykke og akseptere det som er vakkert og naturlig.

«Dette er stort sett meg hver dag, hver kveld i noen år nå», skriver hun til bildene - hvor man tydelig ser at hun har grått.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuken i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

«Sosiale medier er ikke ekte. For alle som sliter, plis husk på det. Noen ganger må man høre at man ikke er alene. Så fra meg til deg, du er ikke alene», fortsetter hun, og legger til at det alltid er lys i enden av tunnelen og at det blir bedre om man har det vanskelig.

Selv skal 25-åringen ha brukt lang tid på seg selv.

«Jeg vet ikke hvorfor, men det føles vanskeligere og vanskeligere å ikke dele min sannhet her. Takk for at dere ser meg og takk for at dere lytter. Elsker dere», avslutter hun.

FØDT INN I RAMPELYSET: Den 21 år gamle modellen Iris Law har to verdensberømte foreldre, og er nå på vei til å være på «alles» lepper. Video: Instagram / NTB / Rød Løper Vis mer

Nervøsitet

For bare noen få måneder siden åpnet Hadid seg om at til tross for at hun har gått på catwalken for verdens største motehus og på en rekke røde løpere, kan hun fremdeles kjenne på nervøsitet før hun beveger seg inn i blitsregnet.

I et intervju med Vogue i sommer, hvor hun diskuterte sine mest ikoniske antrekk, trakk hun frem særlig ett plagg som ble en hodepine.

- Jeg var så nervøs i denne kjolen. Jeg så veldig seksuell ut, og jeg var fortsatt veldig nervøs rundt kameraer og nervøs av å ha så mye sminke på, og nervøs over splitten, sa hun til motemagasinet.

LANG SPLITT: Det var ikke uten utfordringer Bella Hadid manøvrerte seg rundt i denne kjolen. Foto: Alberto Pizzoli/AFP/NTB
LANG SPLITT: Det var ikke uten utfordringer Bella Hadid manøvrerte seg rundt i denne kjolen. Foto: Alberto Pizzoli/AFP/NTB Vis mer

Antrekket hun viste til var fra filmfestivalen i Cannes i 2016, da Hadid bare var 19 år. Det er derfor ikke vanskelig å se for seg nervøsiteten, spesielt når splitten på kjolen strakte seg over hoftekammen.

- Jeg er fortsatt flau over dette øyeblikket. Selv om kjolen er fantastisk føltes det ikke så veldig meg, sa hun.

LES OGSÅ: Ser rødt etter dette

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer