Jakob Ingebrigtsens kjæreste:

- Meg og deg mot resten

Jakob Ingebrigtsens kjæreste, Elisabeth Asserson, sender noen støttende ord etter at 19-åringen akkurat gikk glipp av pallen i VM.

STØTTER JAKOB: Kjæresten til Jakob Ingebrigtsen, Elisabeth Asserson, sender ham varme ord etter 4. plassen i 1500 meter-finalen i VM i Doha. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
STØTTER JAKOB: Kjæresten til Jakob Ingebrigtsen, Elisabeth Asserson, sender ham varme ord etter 4. plassen i 1500 meter-finalen i VM i Doha. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Jakob Ingebrigtsen er bare 19 år, og de aller fleste jevngamle ville vært svært fornøyd med 4.- og 5.-plass i VM. Tenåringen var imidlertid nådeløs i dommen over sin egen prestasjon etter finalen på 1500 meter.

Unggutten svartmalte tilværelsen etter løpet, men i et nytt innlegg på Instagram moderer yngstebror Ingebrigtsen kritikken av seg selv. Han sier at han er stolt av plasseringene i VM.

- Jeg må innse at dette bare er begynnelsen, og et steg mot enda større ting. Jeg har vist meg fram, og gått fra å være en «one-hit-wonder» til en jevn utfordrer om seieren. Det var det denne sesongen handlet om. Nå løper jeg fort i løp etter løp, og kjemper mot de aller beste, oppsummerer 19-åringen på Instagram.

- Stolt av deg

Jakob har hatt mye støtte fra familien i Qatar. Løpebrødrene Filip (26) og Henrik (28) har naturligvis vært tett på. Det samme har pappa og trener, Gjert. Også moren, Tone, har vært til stede i VM-byen, Doha.

Ei som derimot har manglet, er kjæresten, Elisabeth Asserson (19). Hun har fulgt mesterskapet fra sofakroken, og heiet fram løpebrødrene derfra.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer