Mediterer vekk selvskadingen

Den yngste «X Factor»-dommeren hevder hun er kurert for lidelsene.

KJENTE KOLLEGER: Demi er den yngste «X Factor»-dommeren blant Britney Spears (30), Simon Cowell (52) og La Reid (56). Foto: All Over Press
KJENTE KOLLEGER: Demi er den yngste «X Factor»-dommeren blant Britney Spears (30), Simon Cowell (52) og La Reid (56). Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Disney-stjernen Demi Lovato (19) er for tiden «X Factor»-kollegaen til Britney Spears i dommerpanelet til den amerikanske talentkonkurransen. Hun har innrømmet tidligere at hun bedrev selvskading, men forklarer grunnen først nå.

- Jeg hadde så mye angst at det føltes ut som jeg skulle krabbe ut av min egen hud. Og hvis jeg ikke gjorde noe fysisk, som samsvarte med de indre smertene mine, ville jeg eksplodert. Så jeg kuttet meg selv for å få tankene over på noe annet. Jeg brydde meg ikke om hva som kunne skjedd, jeg var fryktløs, sier hun til bladet Self.

I 2010 ble hun innlagt på avvenningsklinikk for å bli kvitt problemene. Nå hevder Demi at hun har blitt frisk. Men så seint som i mars, innrømmet hun at hun hadde kuttet seg også etter at hun ble utskrevet.

- Jeg setter av tid til å meditere på egen hånd. De to siste årene har jeg overkommet spiseforstyrrelser, selvskading og bipolar lidelse. Dette er noe jeg må jobbe med hver eneste dag. Og jeg blir påminnet om det hver gang jeg spiser eller føler meg nedfor.

I april avslørte Demi at hun jobber med sitt fjerde album.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demi: - Det er farlig å være kjendis fordi ingen sier nei til deg 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer