Joe Lara:

Medier: «Tarzan»-skuespiller døde i flykrasj

Joe Lara skal være blant flere døde etter et flykrasj nær Nashville i USA.

TARZAN: Joe Lara, her som Tarzan, skal ha dødd i en flykrasj lørdag. Foto: Shutterstock/NTB
TARZAN: Joe Lara, her som Tarzan, skal ha dødd i en flykrasj lørdag. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Deadline og TMZ er blant internasjonale medier som melder at Joe Lara (58), kjent fra både film og serie om «Tarzan», døde i en flykrasj lørdag.

Myndigheter bekrefter at et småfly krasjet nær Nashville i USA.

Det var ingen overlevende.

- Vi søker ikke lenger etter overlevende på dette tidspunktet, sa kaptein for Rutherford County brannredningstjeneste, Joshua Sanders på en pressekonferanse, ifølge The Hollywood Reporter.

På flyet skal også Joe Laras kone, forfatter og slankeguru Gwen Lara ha vært. Om bord på flyet var det totalt sju mennesker.

Lokalavisa Tennessean skriver at ingen var kvalifisert til å kjøre flyet.

Lara selv hadde flylisens, men den skal ikke være gyldig ettersom et medinsk sertifikat ikke var oppdatert siden 2017. Det skal også ha vært en annen med flysertifikat om bord, men som ikke hadde lisens til å kjøre det aktuelle småflyet.

GÅTT BORT: Prins Philip har gått bort 99 år hammel. Se og Hørs kongehusekspert tror dødsfallet kan bli samlende for de britiske kongehuset. Vis mer

Det er ukjent hvem som var pilot. Ingen pårørende har uttalt seg om dødsfallene, men skal ifølge myndighetene være varslet.

TMZ skriver at krasjen skal etterforskes.

Joe og Gwen Lara giftet seg i 2018. De har to barn fra tidligere forhold.

Joe Lara startet karrieren som modell før han landet rollen i «Tarzan in Manhatten». Videre spilte han samme rolle i tv-serien «Tarzan. The Epic Adventures». Siden har han dukket opp i actionfilmer som «Sunset Heat», «American Cyborg: Steel Warrior» og «Doomsdayer».

Han ga også ut et album i 2009.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer