IDYLL: Det ser ut til at familien trives i sine nye herskapelige omgivelser. Foto: Faksimile In Touch
IDYLL: Det ser ut til at familien trives i sine nye herskapelige omgivelser. Foto: Faksimile In TouchVis mer

Med stor mage i nytt palass

Nytt bilde av sengeliggende Angelina med tvillingmagen.

SEHER.NO: En falsk pr-representant lurte verdenspressen trill rundt med nyheten om at Angelina Jolie (33) hadde endelig født sine tvillinger.

Entertainment Tonight, et av USA ledende mediebedrifter nekter fortsatt å trekke tilbake saken. Men spørs hva de gjør nå, når In Touch har trykket fire dager gamle bilder av en fortsatt svært barnetung Angelina.

Visstnok skal hun ha vært sengeliggende i flere dager, noe som har vært medvirkende til at ryktene igjen begynt å gå om at hun hadde født. Men spede Angelina med sin store tvillingmage hadde nå altså kommet seg på beina, og paparazzoen fikk knipset et par bilder med henne og Shiloh på terrassen i familiens nye franske château.
Men selv om Angelina er sengeliggende, ligger hun likevel ikke utenfor medias søkelys.

Torsdag er det også blitt kjent at den 24. oktober ikke lenger blir den store kampdagen mellom Angelina og Brads ekskone Jennifer Aniston. Angelinas film "Changeling" og Jennifers "He's Just Not That Into You" skulle ha premiere på samme dag, men sistnevnte har nå blitt flyttet til et senere tidspunkt, skriver Perezhilton.com 

Og ikke minst, Brangelina har ikke glemt sitt veldedighetsarbeid selv om de snart blir foreldre selv. Nylig ga de en million dollar for å hjelpe barn og kvinner som er berørt av Irak-krigen, melder People.com.

- Vi håper dette vil inspirere andre til å gi til disse flotte organisasjonene, forteller Brad Pitt.

LES OGSÅ: Se Shilohs filmdebut