Jon og Kate Gosselin:

Med stikk mot eksens nye prosjekt

- Det betaler jo strømregningen.

FEIDE: Jon og Kate Gosselin skilte seg i 2009, og har et dårlig forhold i dag. Det er kanskje derfor Jon nå kommer med et stikk mot eksens nye TV-konsept. Foto: NTB scanpix
FEIDE: Jon og Kate Gosselin skilte seg i 2009, og har et dårlig forhold i dag. Det er kanskje derfor Jon nå kommer med et stikk mot eksens nye TV-konsept. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

For 12 år siden ble verden introdusert for Jon (42) og Kate Gosselin (44) gjennom TLC-programmet «Jon & Kate Plus 8». Programmet, som tok for seg livet til ekteparet og deres åtte barn, ble et verdenskjent fenomen.

I serien fikk man se hvordan Gosselin-paret sjonglerte det hektiske livet som åttebarnsforeldre, før de i desember 2009 sjokkerte alle ved å kunngjøre at ekteskapet hadde tatt slutt etter ti år.

Etter deres bitre skilsmisse, valgte Jon å forlate serien. Det betydde imidlertid ikke slutten på TV-karrieren for de resterende familiemedlemmene, ettersom programmet fortsatte i sin nye drakt og tittel, «Kate Plus 8». Nå er mamma Gosselin aktuell i nok et TV-program.

- Hver sin smak

Åttebarnsmoren skal nemlig prøve å finne kjærligheten igjen, i beste sendetid, i «Kate Plus Date». Programmet begynner ifølge E! News i sommer, og målet er jo altså at TV-mammaen skal finne seg en ny mann.

Men hva synes egentlig de åtte barnas far om det? Akkurat det ble han spurt om i programmet «Morning Express with Robin Meade». Selv om han ikke var frekk direkte, la han ikke skjul på at han ikke syntes noe om det.

- Hver sin smak. Man må jo betale strømregningene sine. Jeg har en normal jobb, så jeg har ikke vært med i reality på over ti år. Jo da, jeg jobber også som DJ, men jeg er ikke like mye i rampelyset nå som før, sa han, og fortsatte:

- Så om hun vil gjøre det, så gjør hun det. Det er hennes valg.

Han kan derimot fortelle at ikke alle av parets åtte barn kommer til å medvirke i den nye kjærlighetsserien. To av barna, Hannah og Collin, bor nemlig sammen med Jon og hans kjæreste, og vil derfor ikke være med moren når kameraene er der.

Jon bor heldigvis i samme gate som ekskona, så det bør være heller uproblematisk for de totalt åtte søsknene å holde kontakten.

- Briljante voksne

Eksparet ble først foreldre til tvillingjentene Madelyn og Cara i 2000. Fire år etterpå kom sekslingene Aaden, Collin, Joel, Leah, Alexis, og Hannah til verden.

I høst fylte de to førstnevnte 18 år, noe som ble tydelig markert på foreldrenes respektive sosiale medier-kontoer.

«Gratulerer så mye med 18-årsdagen, Cara og Madelyn! Det finnes ikke ord til å beskrive hvor stolt jeg er av dere begge. På tross av de mange turbulente tidene dere har måttet takle så langt i livene deres, har dere kommet ut av det som vise, sterke, rasjonelle, kjærlige, snille og briljante voksne», skrev mor Kate på Instagram.

Isfront mellom far og døtre

Jentenes far tok også til Instagram for å gratulere sine døtre - uten at det nødvendigvis er en selvfølge.

«Gratulerer så mye med 18-årsdagen til mine tvillingdøtre, Mady og Cara! Kjærlig hilsen pappa».

Ifølge People har nemlig ikke 42-åringen noen form for kontakt med sine førstefødte barn. I et intervju med People i 2016 gikk Cara og Madelyn selv ut mot sin egen far, etter at 41-åringen hadde kommet med påstander om et anstrengt forhold dem imellom.

- Sinnssykt

Det var i et intervju med ET Online for to år siden at Jon insinuerte at ekskona «forsøkte å fjerne ham» fra familien. Den påstanden nektet døtrene å vedkjenne seg.

- Han får det til å fremstå som om vi ikke får lov til å ha kontakt med ham, noe som er helt sinnssykt. Han burde kanskje konsentrere seg om hvorfor vi ikke ønsker å se ham. Han burde skjønne at dersom han ønsker å ha et forhold til oss, så bør han innse at det å snakke om oss på tv, ikke er veien å gå.

STRØJOBBER: Skal vi tro amerikanske medier, tjente Jon og Kate Gosselin opptil 400 000 kroner per episode. Det står til stor kontrast fra tilværelsen førstnevnte lever nå. Foto: NTB Scanpix
STRØJOBBER: Skal vi tro amerikanske medier, tjente Jon og Kate Gosselin opptil 400 000 kroner per episode. Det står til stor kontrast fra tilværelsen førstnevnte lever nå. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Han kjenner oss ikke engang. Hvordan våger han å snakke om oss? sa tvillingene i et intervju med People samme år.

Siden skilsmissen har Jon Gosselin livnært seg på forskjellige måter. Blant annet har han jobbet som kokk på restaurantkjeden Fridays og tatt oppdrag som DJ. Aller senest vakte tv-stjernen oppsikt da det ble kjent at han skulle bli stripper.

- Jeg mistet alle pengene mine. Jeg mistet alt. Produksjonsselskapet tok parti med min ekskone, hevdet Gosselin i et tv-intervju i 2016, ifølge People.

LES OGSÅ: - De kan ikke bo der lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer