Kelly Rowland:

Med stikk etter dette

Feiden mellom de to stjernene skal ha pågått i flere år.

KOMMER MED STIKK: Flere mener Kelly Rowland nå slår tilbake mot radiovert. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/NTB
KOMMER MED STIKK: Flere mener Kelly Rowland nå slår tilbake mot radiovert. Foto: Broadimage/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Enkelte kommentarer glemmer man aldri, ei heller om man er blant verdens største stjerner. Kelly Rowland (40), kjent fra Destiny's Child, slår nemlig først nå tilbake mot en kommentar hun fikk for to år siden, skriver blant andre danske Ekstra Bladet.

Rowland og radiovert Anele Mdoda har nemlig hatt en feide de siste åra, etter at sistnevnte i en Twitter-melding skrev at Rowland «bare er pen med sminke på».

- Slår tilbake

Twitter sto i fyr og flammer etter kommentaren, og siden skal ting bare ha ballet på seg mellom de to, ifølge den danske avisa. Mdoda skal blant annet ha etterliknet «alle» innleggene til artisten i sosiale medier.

SLÅR TILBAKE: Uredigert bilde gikk sin seiersgang i sosiale medier. Nå svarer hun. Video: Se og Hør Vis mer

Nå får imidlertid 40-åringen revansj.

For noen få uker siden delte radioverten et bilde av seg selv i et basseng, iført en gul bikini på Maldivene. Nå mener flere fans at Rowland endelig slår tilbake mot henne.

Nå har nemlig Rowland delt et bilde av seg selv - også hun iført en gul badedrakt. Om det ikke er akkurat den samme badedrakta, er den i det minste slående lik.

Verken artisten eller radioverten har foreløpig uttalt seg om de siste bildene, som flere altså ser på som et stikk mellom de to.

At Rowland ikke har uttalt seg er imidlertid kanskje ikke så rart - hun har trolig mer enn nok å henge fingrene i.

Trakk seg tilbake

I slutten av januar delte hun nemlig den hyggelige nyheten om at hun og ektemannen Tim Weatherspoon hadde fått sitt andre barn. Sønnen Noah Jon kom til verden bare noen få dager før.

«På den 21. dagen, i det 21. året, i det 21. århundre, hilste Noah Jon Weatherspoon oss velkommen», skrev stjernen sammen med et bilde av den nyfødte sønnen og eldstemann Titan Jewell (6).

KROPPSHETS: Svenske Angelica Blick er lei av å få hets for sin veltrente kropp, nå slår hun tilbake. Reporter: Jeanette N. Vik Vis mer

Seksåringen kom til verden i 2014 - samme år som Rowland og Weatherspoon giftet seg i et storslått utendørsbryllup på Costa Rica.

- Vi er i ekstase over å offentliggjøre at vi i dag er blitt stolte foreldre til vår første sønn. Alle er friske og glade, sa «Destiny's Child»-stjernen til People den gang.

Ekteparet fant kjærligheten i 2011.

Kelly Rowland er som nevnt mest kjent som et av de tre medlemmene i den berømte jentegruppa «Destiny's Child». Sammen med Beyoncé Knowles (40) og Michelle Williams (42) herjet trioen hitlistene i flere år, før de i 2006 kastet inn håndkleet for godt.

I ettertid er det utvilsomt Beyoncé som har hatt størst suksess.

LES OGSÅ: Disse reglene må de følge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer