Megan Fox og Brian Austin Green:

Med skarpt stikk mot ekskona

Brian Austin Green sender ekskona Megan Fox et signal gjennom Instagram, etter at hun fant kjærligheten på nytt.

KOPIERER: Skuespiller Brian Austin Green gikk nylig ut på Instagram og kopierte en bildetekst fra ekskonas Instagram-innlegg. Her er de to sammen på 60-årsfeiringen av Ferrari i USA i 2014. Foto: NTB Scanpix
KOPIERER: Skuespiller Brian Austin Green gikk nylig ut på Instagram og kopierte en bildetekst fra ekskonas Instagram-innlegg. Her er de to sammen på 60-årsfeiringen av Ferrari i USA i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I vår florerte det rykter om at de amerikanske skuespillerne Megan Fox (34) og Brian Austin Green (47) hadde tatt av seg gifteringene etter 16 år sammen - ti som mann og kone.

Ryktene viste seg altså å stemme. I mai ble det kjent at ekteparet skulle separeres.

- Jeg ville at det skulle komme fra min munn. Jeg vil at folk skal høre alt fra meg, så enkelt er det. Nå vil jeg ikke snakke mer om dette, sa Green om bruddet.

MODELL: 22 år gamle Amalie Olufsen fra Mo i Rana er første nordmann til å være på forsiden av et internasjonalt Playboy-magasin siden Triana Iglesias gjorde det i 2006. Video: Rød Løper Vis mer

Kopierer bildetekst

Bare to måneder etter bruddet, kom det imidlertid frem at Fox hadde skutt gullfuglen på ny. Denne gangen med rapperen Machine Gun Kelly, hvis egentlige navn er Richard Colson Baker (30).

Fox, ikledd bikini og et håndkle rundt livet, poserte side om side med sin nye flamme på Bakers Instagram-profil.

«Ventet i en evighet på å finne deg», skrev han til bildet.

I forkant av offentliggjøringen av forholdet på Instagram, ble duoen fotografert sammen flere ganger offentlig.

Nylig la «Transformers»-stjernen ut det samme bildet på sin Instagram-profil, hvorpå hun skrev følgende:

«Din smertefullt vakre gutt … Mitt hjerte er ditt».

Dette har imidlertid eksmannen fanget opp. På sin Instagram har 47-åringen sett sitt snitt til å komme med et aldri så lite stikk til ekskona.

Under et innlegg med bilder av ulike personer, nemlig eksparets felles barn, samt Greens sønn fra et tidligere forhold, har skuespilleren kopiert bildeteksten fra Fox' Instagram-bilde.

«Smertefullt vakre gutter … Mitt hjerte er deres», lyder det under innlegget.

View this post on Instagram

Achingly beautiful boys...... My heart is yours

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on

Trolig er dette altså en referanse til Fox' romantiske bildetekst - noe han har videreført til sitt eget innlegg, bare med et annet budskap.

Selv har Green vært koblet til en rekke andre kvinner i kjølvannet av separasjonen, men om dette har vært seriøst, bekreftes det derimot ikke i sladrepressen.

Turbulent

Det er altså ikke veldig lange stunden siden forholdet mellom Fox og Green tok slutt. Ekteparet, som begynte å date hverandre da hun var 18 år og han 31 år, har jobbet hardt for å holde familien samlet de siste årene.

UTFORDRINGER: Det ti år lange ekteskapet har fått noen skrammer opp gjennom årene. Her er eksparet avbildet sammen på Golden Globe-utdelingen i 2013. Foto: NTB Scanpix
UTFORDRINGER: Det ti år lange ekteskapet har fått noen skrammer opp gjennom årene. Her er eksparet avbildet sammen på Golden Globe-utdelingen i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Allerede i 2009 begynte problemene i forholdet å bli kjent i offentligheten. Den gang brøt paret nemlig forlovelsen de hadde inngått tre år tidligere.

Også i 2015 skal paret ha gått fra hverandre, og Fox skal ha søkt om skilsmisse, men i april 2016 dukket hun opp med babymage da hun gjestet CinemaCon i Las Vegas - til fansens store overraskelse. Imidlertid var det ikke før i april i fjor det ble kjent at superstjernen hadde trukket tilbake skilsmissesøknaden fra 2015.

STOR STJERNE: Etter at tips fra en leser, dro reporter Fanny på jakt i Oslo etter den amerikanske skuespilleren Megan Fox. Video: Julie Solberg / Redigering: Marie Røssland Vis mer

Etter to år som kjærester, forlovet paret seg i 2006. Bryllupet lot likevel vente på seg, og i 2009 valgte de altså i stedet å bryte forlovelsen.

- Å gifte seg i en alder av 23 år er ingen realistisk plan, fortalte Fox til US Weekly den gang.

Men bare ett år senere fikk pipa en annen låt. Da ga nemlig duoen hverandre sine ja i hemmelighet på Hawaii.

- Jeg har aldri vært så sikker på noe noen gang før, som jeg er nå. Jeg håper dette er starten på et langt liv sammen, sa 34-åringen til People året etter bryllupet.

LES OGSÅ: Kjønnsoperasjonen utsatt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer