Cameron Diaz og Benji Madden:

Med sjelden hyllest til kona

- Evig takknemlig for kona mi som har gjort meg til en far.

NYBAKTE FORELDRE: Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden ble foreldre til datteren Raddix før nyttår. Nå hyller han kona. Foto: NTB scanpix

NYBAKTE FORELDRE: Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden ble foreldre til datteren Raddix før nyttår. Nå hyller han kona. Foto: NTB scanpix

Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Cameron Diaz (47) og ektemannen Benji Madden (41) har over flere år vært kjent for å holde privatlivet tett mot brystet.

Verden har likevel fått andre vibber fra ekteparet i løpet av de siste par månedene, da de har åpnet seg usedvanlig mye om familielivet.

Nylig åpnet Diaz seg om ekteskapet sitt, da hun under et intervju publisert på YouTube-kanalen til sminkeserien «Makeup & Friends», kunne fortelle at det å finne ektemannen er det beste som har hendt henne, ifølge Page Six.

Nå har også Madden selv tatt bladet fra munnen. Det gjorde han i anledning morsdagen som ble feiret over hele USA forrige helg.

ALLE HJERTERS DAG: Den berømte Kardashian-familien sparte ikke på noe under årets Valentines-feiring. Vis mer

Hyller kona

Til et bilde av et maleri delte 41-åringen en rørende hilsen til Diaz, som han like før nyttår fikk sitt første barn sammen med. På Instagram starter han med å gratulere alle mødre med dagen, før han uttrykker hvor heldige man er som har dem.

Deretter hyller han skuespillerkona.

- Evig takknemlig for kona mi som har gjort meg til en far, og som tar så godt hånd om oss hver dag. Den beste mammaen og kona og vennen. Enten det er snakk om å våkne opp ekstra tidlig for å ta vare på alle sammen (tre mennesker og et dusin av dyr), eller å gjøre alle undersøkelser og lesing for å sørge for at vi gjør vårt bestefor å være gode foreldre til datteren vår, skriver han, og legger til:

- Hun er en kraft fra naturen og jeg er veldig takknemlig.

Videre setter han ord på hvor betydningsfullt det har vært i løpet av de seks årene paret har delt sammen, og kaller det hele «en velsignelse». Han beskriver også Diaz som en sjeldent spesiell person, som han ikke tar for gitt.

Avslutningsvis skriver 41-åringen at prioritet nummer én er å skape et lykkelig hjem, da det er verdt mer enn gull.

Det er med aldre ord ingen tvil om at Madden er hodestups forelsket i Cameron Diaz til den dag i dag. Det kan heller ikke virke som at kjærligheten visnet etter at de fikk en datter.

Cameron Diaz og Jason Segel intervjues om filmen "Sex Tape". Intervjues også på rød løper på "Sex Tape"-premieren i Los Angeles. Vis mer

Hemmelig svangerskap

Som nevnt er både Diaz og Madden svært private av seg, og verner godt om privatlivet. Av den grunn var det en sjokkbølge som ble sendt gjennom verdenspressen da babynyheten kom, ettersom ingen hadde sett skuespilleren gravid.

- Godt nytt år fra Madden-familien! Vi er så glade, velsignede og takknemlige for at vi begynner det nye tiåret med å annonsere fødselen til vår datter, Raddix Madden, skrev Diaz på sin Instagram-profil.

Det ble derimot senere kjent at datteren kom til verden gjennom surrogati, etter at en venn nær paret avslørte detaljene overfor Us Weekly. Valget om å benytte seg av surrogatmor skal visstnok ha bunnet i flere år med mislykkede forsøk på å bli gravid, ifølge kilden.

- De har vært gjennom så mye for å komme til dette punktet. Cameron føler at dette barnet virkelig er et mirakel, uttalte vedkommende til magasinet i januar.

Verden har ennå ikke fått et glimt av lille Raddix, som snart er fem måneder gammel. Det er imidlertid heller ikke ventet, da Diaz allerede i annonseringen av barnets fødsel gjorde det klart at de ikke kommer til å dele bilder eller skrive om den lille i nærmeste fremtid.

Diaz snakket likevel kort om datteren i en livesending på Instagram i april. Da skrøyt hun blant annet av måten ektemannen tar hånd om datteren på, samtidig som hun kunne fortelle at hun elsket den nye tilværelsen som ettbarnsmor.

LES OGSÅ: - Det er et lett og organisk forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer