Cameron Diaz og Benji Madden:

Med sjelden hyllest til kona

- Evig takknemlig for kona mi som har gjort meg til en far.

NYBAKTE FORELDRE: Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden ble foreldre til datteren Raddix før nyttår. Nå hyller han kona. Foto: NTB scanpix

NYBAKTE FORELDRE: Cameron Diaz og ektemannen Benji Madden ble foreldre til datteren Raddix før nyttår. Nå hyller han kona. Foto: NTB scanpix

Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Cameron Diaz (47) og ektemannen Benji Madden (41) har over flere år vært kjent for å holde privatlivet tett mot brystet.

Verden har likevel fått andre vibber fra ekteparet i løpet av de siste par månedene, da de har åpnet seg usedvanlig mye om familielivet.

Nylig åpnet Diaz seg om ekteskapet sitt, da hun under et intervju publisert på YouTube-kanalen til sminkeserien «Makeup & Friends», kunne fortelle at det å finne ektemannen er det beste som har hendt henne, ifølge Page Six.

Nå har også Madden selv tatt bladet fra munnen. Det gjorde han i anledning morsdagen som ble feiret over hele USA forrige helg.

Hyller kona

Til et bilde av et maleri delte 41-åringen en rørende hilsen til Diaz, som han like før nyttår fikk sitt første barn sammen med. På Instagram starter han med å gratulere alle mødre med dagen, før han uttrykker hvor heldige man er som har dem.

Deretter hyller han skuespillerkona.

- Evig takknemlig for kona mi som har gjort meg til en far, og som tar så godt hånd om oss hver dag. Den beste mammaen og kona og vennen. Enten det er snakk om å våkne opp ekstra tidlig for å ta vare på alle sammen (tre mennesker og et dusin av dyr), eller å gjøre alle undersøkelser og lesing for å sørge for at vi gjør vårt bestefor å være gode foreldre til datteren vår, skriver han, og legger til:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer