Sophie Elise:

Med overraskende nyhet

- Det ikke mulig å drive den lengre.

BOKELSKER: Sophie Elise har i et drøyt år delt boktips gjennom bokklubben «Litt Sophie». Foto: Berit Roald / NTB
BOKELSKER: Sophie Elise har i et drøyt år delt boktips gjennom bokklubben «Litt Sophie». Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av Norges største influensere, Sophie Elise Isachsen (26), har vært et kjent fjes helt siden hun var 16 år. Hun har gjennom årene hatt manget titler, blant annet blogger, forfatter, artist, medienorges mektigste kvinne og ikke minst - influenser.

Hun har opparbeidet seg en solid følgerskare på sine mange år i rampelyset, og blir fulgt av over en halv million på bildedelingstjenesten Instagram. Det var der hun delte den overraskende nyheten, dog på en annen profil enn hennes private.

26-åringen skal nemlig legge ned en av sine mange bedrifter.

Det var 730.no som omtalte saken først.

«Rett på sak, månedens bok blir den aller siste i bokklubben.»

Det skriver Isachsen, som i et drøyt år har hatt sin egen bokklubb ved navnet «Litt Sophie».

HAT: Sophie Elise får hat etter å ha blitt nominert til årets Gullbarbie Vis mer

- En suksess

«Å holde på med dette prosjektet har vært helt fantastisk og jeg er stolt og glad for alle de tusenvis av medlemmer jeg har hatt, alle samtaler og all LESEGLEDEN», skriver hun videre i innlegget.

Som medlem i bokklubben fikk man hver måned tilsendt en bok spesialutplukket av influenseren selv, mot at medlemmene betalte et månedlig beløp.

Årsaken til at bokklubben nå legges ned er foreløpig ikke kjent. Isachsen avslutter innlegget ved å forklare at hun selv synes bokklubben har vært en suksess.

«Å starte et nytt selskap er alltid risikofylt og man vet aldri, og selv om jeg anser bokklubben som en suksess er det ikke mulig å drive lengre. Men jeg skal fortsette å spre leseglede på Instagram <3 takk til alle som har vært medlem for det betyr MYE! Veldig glad i dere, i lesing, og for at jeg tok sjansen på noe sånt som dette».

BLOGGERNE: Sophie Elise Isachsen er aktuell med ny sesong av Bloggerne. Under innspillingen var hun fortsatt sammen med ekskjæresten Kasper Kristoffersen. Siden den gang har livet hennes endret seg drastisk. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

Brøt markedsføringsloven

I desember 2020 konkluderte Forbrukertilsynet med at Isachsen, hadde vært «grovt uaktsom», og at hun hadde brutt markedsføringsloven på flere punkter.

Det var i forbildelse med at hun inngikk et samarbeid med Petter Stordalen-forlaget Strawberry Publishing i fjor sommer, nemlig bokklubben «Litt Sophie».

Også i juli 2020 fikk Isachsen og Strawberry Publishing AS refs for samarbeidet. Da konkluderte ikke tilsynet med brudd, men et halvt år seinere hadde de imidlertid snudd.

LES OGSÅ: - Hva skjedde nå?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer