Sophie Elise:

Med overraskende nyhet

- Det ikke mulig å drive den lengre.

BOKELSKER: Sophie Elise har i et drøyt år delt boktips gjennom bokklubben «Litt Sophie». Foto: Berit Roald / NTB
BOKELSKER: Sophie Elise har i et drøyt år delt boktips gjennom bokklubben «Litt Sophie». Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En av Norges største influensere, Sophie Elise Isachsen (26), har vært et kjent fjes helt siden hun var 16 år. Hun har gjennom årene hatt manget titler, blant annet blogger, forfatter, artist, medienorges mektigste kvinne og ikke minst - influenser.

Hun har opparbeidet seg en solid følgerskare på sine mange år i rampelyset, og blir fulgt av over en halv million på bildedelingstjenesten Instagram. Det var der hun delte den overraskende nyheten, dog på en annen profil enn hennes private.

26-åringen skal nemlig legge ned en av sine mange bedrifter.

Det var 730.no som omtalte saken først.

«Rett på sak, månedens bok blir den aller siste i bokklubben.»

Det skriver Isachsen, som i et drøyt år har hatt sin egen bokklubb ved navnet «Litt Sophie».

- En suksess

«Å holde på med dette prosjektet har vært helt fantastisk og jeg er stolt og glad for alle de tusenvis av medlemmer jeg har hatt, alle samtaler og all LESEGLEDEN», skriver hun videre i innlegget.

Som medlem i bokklubben fikk man hver måned tilsendt en bok spesialutplukket av influenseren selv, mot at medlemmene betalte et månedlig beløp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer