- Med en torso som dette får hun toppscore

Se video av kjendisdamene som viser magemuskler!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hva har «Glee»-stjerne Naya Rivera (25), skuespiller Gabrielle Union (40), «Victoria's Secret»-modell Doutzen Kroes (27) og «verdens mest sexy badetøy»-modell Joanna Krupa (33) til felles?

Jo, på stranden viser de vakre jentene fram muskler av stål.

Enten det er på stranden i Miami eller på Hawaii har de suksessfulle skjønnhetene ingenting imot å flekse sine smekre kropper.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Til tross for at Union er noen år eldre på papiret holder hun seg godt, selv om hun selv noen ganger føler det annerledes:

- Jeg så «Deliver Us From Eva» her om dagen. Da jeg spilte i filmen var jeg 29 år. Det er over 10 år siden, og jeg simpelthen elsker å bli eldre. Både mentalt, emosjonelt, spirituelt, og økonomisk - men ikke nødvendigvis i ansiktet... Hvis du skjønner hva jeg mener, har hun tidligere fortalt ifølge nettstedet SocialiteLife.

Se video av de hotte stjernene øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna stjal Victoria's Secret-show  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer