HEMMELIGHETSFULL: Jeg vil behandle alle jentene likt, det er tross alt tøft for dem også. Noen liker man bedre enn andre, men under innspillingen prøvde jeg også å ikke gi uttrykk for det, sier André Olsen til Seher.no. Foto: TV 2
HEMMELIGHETSFULL: Jeg vil behandle alle jentene likt, det er tross alt tøft for dem også. Noen liker man bedre enn andre, men under innspillingen prøvde jeg også å ikke gi uttrykk for det, sier André Olsen til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- Med disse damene har man trua

Men har «Jakten»-bonden blitt en forelsket mann?

Publisert
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» skulle to av bøndene velge hvilke fire friere de ville ha med seg hjem på gården. For Åge André Brømnes ble valget enkelt, ettersom én av frierne hans, Helen Røynås, valgte å trekke seg fra programmet. For André Olsens var valget noe vanskeligere.

Men Gausdal-bonden valgte til slutt å sende hjem Merethe Vikan.

- Valget var egentlig greit, selv om jeg hadde god kjemi med alle. Merethe var et naturlig valg for meg. Vi som er med på dette befinner oss i en vanskelig setting, og jeg tror hun slet med den settingen. Jeg tror ikke hun ble kjempeoverrasket, jeg tror hun var litt lettet for å komme unna, forteller André til Seher.no.

Fire jenter gjenstår nå i 35-åringens frierleir. Og André har bare godord å si om alle fire.

- Da jeg plukket ut fem jenter, kjente jeg et sug i magen for alle sammen. Disse fire er alle drømmedamer. Så får man bruke gårdsuka til å finne ut hvem man bør satse på. Men det er klart, med fire så gode damer, har jeg trua på å finne kjærligheten.
 
- Har du blitt forelsket i noen av dem, André?

- Jeg har holdt igjen veldig på det der, og likte som sagt alle fire veldig godt. Nå får man bruke tiden godt, og samle seg når gårdsuka begynner. Jeg vil behandle alle jentene likt, det er tross alt tøft for dem også. Noen liker man bedre enn andre, men under innspillingen prøvde jeg også å ikke gi uttrykk for det, sier TV-bonden hemmelighetsfullt.

Tidligere denne uka skrev God kveld, Norge at Olsen og Anneli Waleniussen (29) hadde utvekslet flere meldinger seg imellom på Facebook før innspillingen av «Jakten på kjærligheten». Overfor Seher.no mener André at den saken er tatt litt ut av proposjoner.

- Det var vel egentlig tilfeldig at jeg hadde snakket med Anneli på Facebook og at hun samtidig er blant de fire som får være med på gårdsuka. Jeg snakket jo med flere på Facebook i forkant, blant annet Merethe Vikan. Men jeg forsøkte å holde en streng linje, og ba jentene som kontaktet meg om å gå igjennom TV 2. Det var nok litt overdrevet det der, sier «Jakten»-bonden til Seher.no.

Lene Berger, Caroline Flisnes, Anneli Waleniussen og Silja Bjørnsen er de fire kvinnene som nå får flytte inn på André Olsens gårdsidyll.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Jakten-frier i retten for sms-sjikane

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer