- Med dem har vi ingen sjanse

Eksperter frykter for null poeng om Norge sender Plumbo til finalen.

<strong>INGEN GRUNN TIL Å JUBLE:</strong> Flere MGP-eksperter slakter Plumbos sang Ola Nordmann, og mener vi kan glemme internasjonal suksess om bandet skulle vinne på lørdag. Foto: Stella Pictures
INGEN GRUNN TIL Å JUBLE: Flere MGP-eksperter slakter Plumbos sang Ola Nordmann, og mener vi kan glemme internasjonal suksess om bandet skulle vinne på lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dersom Plumbo skulle vinne den norske finalen av Melodi Grand Prix på lørdag, tror eksperter at Norge er ille ute om vi skal ha håp om noen god plassering i den internasjonale finalen.

- Med Plumbo har vi ingen sjanse. Det er en slags rølpete utgave av irsk-nordisk folkemusikk, som helt sikkert funker fint på «lokalet», men i denne sammenhengen gikk sjangeren ut på dato for 15 år siden, sier MGP-ekspert Kato Hansen til VG.

Inge Solmo, som tidligere har vist fram noen av MGP-kunnskapene sine i «Kvitt eller dobbelt», tror det er fare for at Plumbo vil få 0 poeng i en internasjonal finale.

- Europeerne skjønner ikke dette, i hvert fall ikke østeuropeerne. Med Plumbo tror jeg vi kan ende med 0 poeng. Heller ikke Bobby Bare/Petter Øien tror jeg har noen finalesjanser, sier han til avisen.

Likevel topper «Ola Nordmann» listen over de nedlastede sangene på Spotify med klar margin. Sangen står for hele 85 prosent av de nedlastede MGP-låtene.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - De andre finalistene er sjanseløse

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer