Med barna hjem til mamma

Britney Spears måtte ha en pause - og tok med ungene hjem til mamma.

FLØY HJEM: Når man først skal stikke av hjem til mamma er det praktisk med privat jetfly... Foto: All Over Press
FLØY HJEM: Når man først skal stikke av hjem til mamma er det praktisk med privat jetfly... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britney Spears gjorde det som de fleste gjør når livet går dem i mot: Hun dro hjem til mamma.

Nå har hun tatt med seg rene flyttelasset hjem til mammas enorme hus i Kentwood, Louisiana. Både Sean Preston og Jayden James var med, og bestemor skal ha vært veldig glad for å se de søte guttene igjen! Snart må hun slåss om barna i retten, og da er det viktig å ha krefter...

Pop-prinsessen ankom hjemmet i fred og ro, og helt uten oppstyr fra fansen. De første dagene gikk med til å gå turer og besøke venner. De var også på restaurantbesøk hos en venninne av moren og spiste hamburgere:

- Britney er en fantastisk mamma og hun har det veldig bra nå, sier Nyla Price (55) til People Magazine. Venninnen har falt pladask for Britneys sønner.

- De er helt bedårende begge to, sier hun til bladet.

Pharrell Williams som jobber i studio med Britney bekrefter at Britney har kost seg hjemme hos familien, og at de har utsatt platejobbingen noen dager.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer