Meat Loaf:

Meat Loaf er død

- Vi vet hvor mye han betydde for så mange av dere.

GIKK BORT: Meat Loaf er død. Han ble 74 år gammel. Her avbildet sammen med Marion Ravn i 2006. Foto: Stuart Ramson / AP Photo/ NTB
GIKK BORT: Meat Loaf er død. Han ble 74 år gammel. Her avbildet sammen med Marion Ravn i 2006. Foto: Stuart Ramson / AP Photo/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den Grammy-vinnende artisten Meat Loaf, hvis egentlige navn er Michael Lee Aday, er død. Han ble 74 år gammel.

Det bekrefter manageren Michael Greene, på vegne av familien, til Deadline.

- Vi vet hvor mye han betydde for så mange av dere, og vi setter virkelig pris på all kjærlighet og støtte når vi går gjennom denne sørgetiden ved å miste slik en inspirerende artist og vakker mann. Fra hans hjerte til deres sjeler - slutt aldri å rocke, sier familien i en uttalelse.

FARVEL: Disse måtte vi ta farvel med i 2021. Video: Steffen Pettersen Vis mer

Det er også lagt ut et Facebook-innlegg om dødsfallet, på hans offisielle side.

«Våre hjerter er knust over å kunngjøre at den uforliknlige Meat Loaf har gått bort i kveld sammen med hans kone Deborah ved sin side. Døtrene Pearl og Amanda og nære venner har vært med ham gjennom de siste 24 timene», står det.

Dødsårsaken er foreløpig ukjent.

Meat Loaf har solgt over 100 million plater verden over, og hans aller største hit er «I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)».

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

Han samarbeidet også med Marion Ravn (37) om coverversjonen av «It's All Coming Back To Me». Hun var også oppvarmingsartist på verdensturneen hans i 2006 og 2007.

FRA SCENEN: Meaf Loaf på scenen i Las Vegas i 2003. Foto: Mediapunch/REX/NTB
FRA SCENEN: Meaf Loaf på scenen i Las Vegas i 2003. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer

Meat Loaf hadde også suksess på skjermen, blant annet for filmversjonen musikalen «The Rocky Horror Picture Show», som Eddie. Til sammen har han vært med i hele 65 filmer, deriblant «Fight Club» og «Focus».

SAMARBEID OG TURNÉ: Marion Ravn og Meat Loaf i 2006. Foto: Lise Åserud / NTB
SAMARBEID OG TURNÉ: Marion Ravn og Meat Loaf i 2006. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Han etterlater seg kona Deborah Gillespie, som han giftet seg med i 2007. Han var tidligere gift med Leslie G. Edmonds, som han fikk datteren Amanda Aday (41) med. Hun hadde datteren Pearl Aday (47) fra et tidligere ekteskap, som Meat Loaf hadde et nært familieforhold til fram til han døde.

Artisten var kjent for å være livlig på scenen, noe som også førte til flere ulykker. Så sent som i 2019 brakk han kragebeinet etter å ha snyblet på scenen. Han har også kollapset flere ganger på scenen.

LES OGSÅ: Døde ni måneder etter ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer