Jonathan Bennett er forlovet:

«Mean Girls»-stjernen med gladnyhet

Nå har kjekkasen fra filmsuksessen forlovet seg med drømmemannen.

FORLOVET: Jonathan Bennett svarte «ja» da kjæresten, Jaymes Vaughan (t.v.), gikk ned på kne. Foto: Instagram/ privat
FORLOVET: Jonathan Bennett svarte «ja» da kjæresten, Jaymes Vaughan (t.v.), gikk ned på kne. Foto: Instagram/ privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kirkeklokkene ringer snart for stjerneparet Jonathan Bennett (39) og Jaymes Vaughan (37), for paret kan nå avsløre at de har tatt forholdet sitt et stort steg videre.

Bennett, kjent for rollen som hjerteknuseren Aron Samuels i kultklassikeren «Mean Girls» fra 2004, er nemlig blitt fridd til av kjæresten. Det skriver flere internasjonale medier, deriblant People - som har publisert eksklusive bilder fra frieriet.

UNG STJERNE: Jonathan Bennett i en scene fra «Mean Girls» sammen med Lindsay Lohan. Foto: Moviestore/ REX/ NTB
UNG STJERNE: Jonathan Bennett i en scene fra «Mean Girls» sammen med Lindsay Lohan. Foto: Moviestore/ REX/ NTB Vis mer

Den nesten film-aktige forlovelsen inneholdt både haugevis med tårer og en nøye planlagt overraskelse.

Ville fri selv

Bennett og Vaughan begynte å date i 2017, og ble offisielt et par allerede samme året. Tidligere i år avslørte Bennett til Hollywood Life at han egentlig ønsket å være den som gikk ned på ett kne. Den ultimate forlovelsen skulle nemlig inneholde en «flash-mob med drag queens», fortalte han den gang.

- Jeg er en kontrollfreak. Om vi gifter oss så skal jeg være den som spør, fordi jeg vil ha kontroll, sa skuespilleren i januar, men la til at han senere innså at han måtte gjøre all jobben om det skulle skje.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Om han (Vaughan, journ. anm.) gjør det så trenger jeg bare å dukke opp og si ja, sa skuespilleren videre.

Og sånn ble det altså, for som nevnt var det Vaughan som spurte 39-åringen om han ville dele resten av livet med ham.

FOSSEFALL: Jonathan Bennett gråt i bøtter og spann da partneren overrasket ham med en forlovelsesring. Foto: NTB
FOSSEFALL: Jonathan Bennett gråt i bøtter og spann da partneren overrasket ham med en forlovelsesring. Foto: NTB Vis mer

Lagde sangen «deres»

I kulissene var det mye jobb som skulle til for å planlegge den perfekte forlovelsen. Vaughan ville nemlig lage en sang til sin kjære, og måtte derfor tilbringe mye tid i studio.

- Takk gud for at han var på innspilling i Canada i seks uker, ellers hadde jeg aldri kunnet klare det, fortalte «Celebrity Page TV»-verten til People.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Paret skal nemlig aldri ha funnet den perfekte sangen for nettopp dem, og derfor bestemte Vaughan seg for å skape en selv. For hver sang de hørte på radio tenkte de:

- Å, det hadde vært vår sang om bare den eller den delen var annerledes, så vi fant aldri en sang som var «vår», forteller «Mean Girls»-stjernen.

Overraskelsen ble dermed stor da Jaymes sto på gressplenen med et stort skilt der det sto: «Vi fant aldri sangen vår, så jeg skrev den i stedet». Bennett trodde nemlig planen var å ta julebilder sammen med hele familien.

- Det var da jeg visste at han skulle stille spørsmålet, fordi det var samme type skilt han lagde den første gangen han fortalte meg at han elsket meg. Og jeg begynte å «ugly cry», det styggeste noen har grått noensinne, forteller Bennett om overraskelsen.

GIFTER SEG: Camilla Lorentzen og Julie Vistnes skal gifte seg! Video: Camillalor / Instagram Vis mer

Ble sponset

Etter at paret kunngjorde forlovelsen på sosiale medier, har likerklikk og gratulasjoner strømmet inn på begges Instagram-profiler.

Her avslører de også en spesiell detalj ved forlovelsesringene - som for øvrig er resultatet av et sponset samarbeid med en smykkedesigner, i beste 2020-stil.

Parets ringer er prydet med en rad diamanter på den ene siden, mens den andre siden er glatt som en tradisjonell giftering. Etter at de er blitt erklært rette ektefolk, er planen rett og slett å snu forlovelsesringene slik at den glatte «gifteringsiden» vender utover.

LES OGSÅ: Matthew Perry: - Bekrefter forlovelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer